od vena garážmistr » čtv 8. lis 2012, 8:41
S nápravou bejvá kříž, taky jsem řešil jestli za pár kaček koupit na vrakárně a spojenýma silama s kolegou ji resuscitovat a pak dát na auto, resuscitovat tu na autě rovněž svépomocně, taky jsem se ptal kolegy který chodí melouchařit do autodílny ten mi řekl jo už jsem to dělal ale pakárna víckrát to dělat nebudu nebo to nechat na fachmanech a mít na to i záruku. Vyhrála třetí možnost v Příbrami u Kačírků to bylo hotové za cca 2,5 hodky. Ano oproti řešení svépomocnému to stálo cca o polovinu víc ale auto bylo z provozu vyřazeno na ty zmiňované 2,5-3 hodky. Když bych to dělal sám nebo s kolegou tak bych auto odstavil min. na den možná dva. Takže za mě pokud repasovat nápravu tak u někoho kdo už to dělal vícekrát případně opravdu ve specializovaném servisu. Ona je ta náprava konstrukčně celkem jednoduchá a zdá se že repase v domácích podmínkách je brnkačka, ona to brnkačka je ale pro člověka kterej tu nápravu rozhazoval a skládal x-krát.
jezdím : Peugeot 807 2.0 Hdi 100 kw šestifofr, FAP OFF , automatický bufík, xenonové světlomety, denní LED, oranžové LED strobo ,grafický couvací asistent, HF Parrot, DVD přehrávač, sedmi sedačka

jezdil jsem :Berlingo 2.0 Hdi (Sir Tá-Burák)