Moderátoři: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček
Kvido píše:To je otázka pro odborníky,zkus to třeba tady,ale vím,ľe si u nich nechal,dělat repas Berry a je spokojený. http://www.autoservis-konecny.cz/showit ... &menuid=19
riggo píše:ahoj,doma se to s trochou snahy a trpelivosti udelat da,loziska jdou vetsinou ven normalne,jen byvaji soucasti srostle rzi,takze pakarna.Hlavni problem ale nastava,kdyz to chces sesadit zpet,respektive ty nestastny torzky.Driv,nez to cele rozkuchas,musis si na nich oznacit polohu,v jake jsou na tom tisicihranu ulozeny vzajemne s klikou,protoze bez tohoto oznaceni se deeeesne blbe honi zpet puvodni poloha a zadek mas pak vysoko nebo nizko,a to jeste na kazdy strane jinak.Bez oznaceni proste pakarna,ale v principu to doma udelat jde.a cena sady loziska s nejakyma tesnicima krouzkama od SKF cca 1600Kč na jednu stranu.Takze pokud mas kde to udelat,je ti lito penez,tak tady je prostor pro slusnou usporu
mio píše:Zkus zvednout auto a zakývat kolem nahoru,dolů.dopředu,dozadu.Někdy to i při propérování skřípe.Rameno má vůli ?
mio píše:Tak to asi bohuľel máą po nápravě,měla by být bez vůle!!! Jeątě mě napadlo kdyľ jsem kdysi měnil nápravu na 205 . Koupil jsem jinou z bouračky a po namontováni bylo kolo vykloněné,ale náprava bez vůle.Byl ohnutý čep kola.Ale u tebe to asi bohuľel vidim na repasi!
yanci12 píše:mio píše:Tak to asi bohuľel máą po nápravě,měla by být bez vůle!!! Jeątě mě napadlo kdyľ jsem kdysi měnil nápravu na 205 . Koupil jsem jinou z bouračky a po namontováni bylo kolo vykloněné,ale náprava bez vůle.Byl ohnutý čep kola.Ale u tebe to asi bohuľel vidim na repasi!
No hej ale ono mi to robi iba na jednej strane a ta druha jhe pevna aj ked je trosicku sikma ale to suvisi z tym druhym volnym kolesom sak??
Na stupnici od 1 do 10 by som povedal ze kolesa mi idu do acka 3- cize asi nie vela ze??
Hrnča píše:yanci12 píše:mio píše:Tak to asi bohuľel máą po nápravě,měla by být bez vůle!!! Jeątě mě napadlo kdyľ jsem kdysi měnil nápravu na 205 . Koupil jsem jinou z bouračky a po namontováni bylo kolo vykloněné,ale náprava bez vůle.Byl ohnutý čep kola.Ale u tebe to asi bohuľel vidim na repasi!
No hej ale ono mi to robi iba na jednej strane a ta druha jhe pevna aj ked je trosicku sikma ale to suvisi z tym druhym volnym kolesom sak??
Na stupnici od 1 do 10 by som povedal ze kolesa mi idu do acka 3- cize asi nie vela ze??
Pokud bych se pouątěl do repase nápravy, tak bych určitě dělal obě strany. Myslím si, ľe ti to tu řekne víc lidí. To je asi jako bys vyměnil pouze 2l oleje ikdyľ tam máą 4l.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků