Měl jsem něco podobného (moľná stejný problém) při nerovnostech se mi ozývalo klepání na pravé straně auta (kdybych mel z nějakého důvodu zafixováno, ľe to jde od zadní nápravy, tak bych klidně tvrdil, ľe problém je vzadu). Měl jsem vůli na přední pravé těhlici a to klepání se autem přenáąelo a někdy opravdu znělo, jako kdyby vycházelo ze zadní části auta. Na P206 jsem mel taky vůli v přední těhlici, ale tam to bylo slyąet spíąe z přední části auta, takľe jsem věděl hned co vyměnit. Po zkuąenosti s peugeotem jsem uľ rovnou vyměnil přední těhlici. Vůle tam byla značná a po výměně je to OK.
Kdyz jste uľ vyloučili vąe vzadu, moľná by to stálo za to, podívat se zda není chyba v přední části

vyuľití mé rady nechávám na zváľení

By the way, kdyľ porovnám zkuąenosti a touto závadou v rozdílných autech, je tu daląí věc, která nasvědčuje mé teorii. P206 je relativne krátké auto a bylo to (řekněme) jasně slyąet zepředu. U X cupé se mi zdálo, jako kdyby to ąlo zezadu, no a u kombíka se to asi nese aľ dozadu a dělá to dojem, ľe problém je v zadní nápravě.
Pokud to někdo testnete, dejte PLS vědět, jak to dopadlo
Zatim bus