Moderátoři: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček
při brzdění to je normální jev-uvnitř posilovače je menbrána z gumy a v momentě kdy šlápneš na pedál tak ti rozdíl tlaků před a za membránou pomáhá tlačit na brzd. válec- za membránou je podtlak a před membránou je normální atmosferický tlak-jak se membrána pohybuje uvnitř posilovače a posunuje se směrem k brzd.válci tak na druhé straně vzniká lehký podtlak a vzduch proudí do posilovače okolo vstupu brzd.pedálu a přesně v tomto místě je malý vzduch.filtr,který se časem zanese a právě to syčení způsobuje tento znečištěný filtřík.....vypadá jako molitanový kroužek.....buďte v klidu- na funkci to nemá sebemenší vliv.... jen ten hluk.....syčet by to mělo jen při sešlápnutí pedálu-jestli to syčí při chodu motoru mohla by být poškozená membrána v posilovači-saje si to podtlak přes díru....ale nikdy jsem se s tím nesetkal...m1has píše:Zdravím. Zrovna nedávno se mi začala projevovat taková zvláštní závada. Po nastartování je slyšet syčení od brzdovýho pedálu, po sešlápnutí pedálu přestane syčení a po vyšlápnutí si to asi na vteřinu docela nahlas zafuní a začne to zase syčet. Opravdu to jde ze spoda pod volantem, zkoušel jsem si to poslechnout z venku kolem brzdovýho válce, ale tam nic není slyšet. Auto brzdí úplně normálně, akorát když stojím na místě, šlápnu na pedál a nechám na něm nohu, začne se pedál pomalinku propadávat a klesnou lehce otáčky. Fórum jsem prolezl a zkoušel jsem tento problém zde najít, ale nikdo tady o tom ještě nepsal.. Co si myslíte že je v háji? Posilovač nebo hlavní válec?? Díky za odpovědi.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků