Nazdar,
mam podobny problem, ale ani kamos zo skodovackeho servsu nevie prijst co to klepe. Pred rokom v Novenbri (Listopad) som bol na velkej prehliadke tam bolo este vsetko OK, ale cez zimu sa mi zacal ozyvat tlmic, aspon som si to myslel. Trochu to v zime vrzgalo a klepkalo. Tak na jar som si dal zalezat a menil som kotuce, tlmice, ulozenie tlmicov, jedno lozisko a na problematickej pravej strane aj spodny cap. Robili to v servise, sice nie znackovom, ale aspon mechanici. Bohuzial po tyzdni sa klepot zacal ozyvat znovu. Vratil som sa, ale vsetko bolo pevne trochu nieco podotahovali a premazali. Po dvoch tyzdnoch opat to iste. Tak som dal vymenit aj obe tycky stalibizatora, ale uz neskor po lete aby sa to viac ukzalo. O chvilu to zacalo klepat znovu, teraz pred mesiacom som bol v Citroenackom servise a ked potocili tym problemovym kolesom, tak vychadzal tikot z loziska poloosi, vymenili to a tak com si myslel, ze to bude OK. Ale figu drevenu klepe to stale, vsetko je pevne a uz neviem co stym. Klepot vychadza iba pri pomalej jazde, napr. po dvore tak 'ddd', alebo ked prechadzam cez elektrickove kolajnice, obcas to aj zavrzga ked napr. schadzam s chodnika na cestu. Kazda rada nad zlato