Já mám taky pocit na kine»ák,ale nerad bych radil ąpatně. Ty manľety je dobrý nápad,zkus promačkat,jestli je tam nějaký tuk a nejsou -li poąkozené.
Ta kost by mohla jít poznat i na místě,zahýbeą sní a pokud vykazuje vůle resp. jde sní volně otáčet můľe se jenat právě o ní,ale ľe by křupala to se mi nezdá.
Spodní čep ikdyľ je měněný umí klidně po páru km odejít,ale ten by klepal nebo vrzal.
Mě se někdy stane,kdyľ vyjíľdím a otočím koly,ľe u řídiče to poskočí a lupne. Tlumiče a celé horní uloľení jsem měnil loni,celé jsem to proąel a nezdá se mi to. A kdyľ jsem viděl to původní po 9 letech a fungovalo,je to jen plast který se otáčí. ®ádné kovové loľisko.
To horní uloľení se mi moc nezdá,ale nevylučuji ho.
Zkusil bych na STKáčko na test u nás to stojí 100 kč a měl by odhalit čepy a kosti.Můľeą zárověň se podívat na ty manľety.
Přiloľím foto,kdyľ jsem to celé měnil,chtěl jsem udělat návod,ale pak mi skolaboval comp a uľ jsem se na vykaą...
To mezi tím ľlutým a černým je loľisko.
Pokud by jsi se rozhodnul měnit sám horní uloľení nebo kine»ák,napią poąlu ti vlastní kompletní popsanou foto dokumentaci,jak jsem na to ąel já a jak to vypadá.