Lonestar píše:Tak je to tady a nikdo to nečekalNěkde jsem tu četl, ľe kola do "A" na zadní nápravě = problém.
Mám to na pravé straně, druhá se zdá OK. (samozřejmě, kdyľ dělat, tak obě)
Mezi vnitřní stranou pneu a podběhem mám nahoře na jedné straně asi 2cm a na druhé tak necelý cm. Na jedné straně tam strčím prsty a na na druhé ani omylem. I od pohledu se zdá jedno kolo víc nakloněné.
Poraďte, kde by mi to udělali a za rozumný peníz. Dík.
Kamarád dělá v Citroenu a říkal loľiska asi 900kč+ práce 6 hodin ( obě strany) ..... to by byla darda.
Hoi Hoi mel jsem to same akorat ze ja mel naklonene obe a po zime jsem nahodil elektrony 195/55R15 a pri prujezdu zatackou mi drelo prave kolo o karu.ja kupoval sadu lozisek SKF ty bezne stoji kolem 1300,- ja je mel za 1000,- nabizeli mi i levnejsi ale ty jsem nechtel.s temi 6 hodinami dejme tomu ja to dnes delal před garaľí 12 hodin od 7 do 19 s kolegou ktery to delal pres 2 roky celkem to byla sranda.orava me celkem vysla na nejakych +/- 4000,- menil jsem jestě tlumice takze dalsich 1600,- navrch.Pokud je ten tvůj znamy z Citroenu dobry znamy tak neni problem se s mim nejak domluvit.Myslim si ze pro nej nebude problem to udelat.daą mu 2-3tis. na ruku koupis loziska za 900,- a vyjde te to kolem 4000,-.Ikdyby to dobry znamy nebyl s kaľdym se da nejak domluvit