Palubní počítač

Moderátoři: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

Palubní počítač

Příspěvekod Houmr » úte 26. čer 2007, 6:44

Zdravim,
Chtěl bych se zeptat jestli je možný zaměnit displeje pal. poč., nebo spíš ten uzkej za ten s pal. poč.??? Nebo tam ta kabeláž vůbec neni???
Blbej dotaz, ale třeba ste to už někdo řešil... :lol:
Xsara II Cupe 2.0HDi VTR r.v.01
Houmr
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel
 
Příspěvky: 97
Registrován: stř 16. kvě 2007, 6:28
Bydliště: Praha - Sázava

Re: Palubní počítač

Příspěvekod Tominob21 » úte 26. čer 2007, 7:16

Jde to vyměnit, auto je připravené musíš jen vyměnit lucas a PC a dojít na diagnostiku aby ti to tam nahráli a je to.
Tominob21
V.I.P.
V.I.P.
 
Příspěvky: 313
Registrován: pon 2. říj 2006, 11:34
Bydliště: Mladá Boleslav
Vůz: Xsara 2.0i 16V VTS, Xsara 1.6i 16V VTS

Příspěvekod Houmr » úte 26. čer 2007, 7:42

Co je Lucas??? Takľe kdyľ si seľenu displej a cosi čemu se řiká Lucas tak to po hardwareové stánce bude vąechno???
Xsara II Cupe 2.0HDi VTR r.v.01
Houmr
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel
 
Příspěvky: 97
Registrován: stř 16. kvě 2007, 6:28
Bydliště: Praha - Sázava

Příspěvekod Houmr » stř 22. srp 2007, 9:49

Tak display už by byl co potřebuju dál??? Asi stěračovou páčku s čudlíkem co??
Xsara II Cupe 2.0HDi VTR r.v.01
Houmr
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel
 
Příspěvky: 97
Registrován: stř 16. kvě 2007, 6:28
Bydliště: Praha - Sázava

Příspěvekod petr_xs » stř 22. srp 2007, 12:19

No, to je ten lucas. Rika se tomu tak proto, ze ty packy pod volantem ve skodovkach byly delany v licenci tyhle firmy. Jinak na peugeot klubu se psalo, ze u nekterejch typu pacek se to da dodelat.
http://www.peugeot-club.cz/forum/viewth ... #pid191244
X II, 1.6 2003
petr_xs
Profesionál
Profesionál
 
Příspěvky: 419
Registrován: pon 29. kvě 2006, 7:46
Bydliště: oKutna Hora
Vůz: X II 1.6 2003

Příspěvekod bleriot11 » čtv 6. zář 2007, 19:15

Houmr píše:Tak display už by byl co potřebuju dál??? Asi stěračovou páčku s čudlíkem co??
Jak to dopadlo?Už to máš hotový?
BreakII,2.0Hdi na plecháčích překoná Vaše představy.
Uživatelský avatar
bleriot11
V.I.P.
V.I.P.
 
Příspěvky: 1447
Registrován: pát 29. pro 2006, 19:32
Bydliště: Kutnohorsko,J.Hradec
Vůz: X2-BREAK ,2.0hdi- sloužila mi 10 let-nyní C-Crosser

Příspěvekod Houmr » úte 11. zář 2007, 11:40

Nastudoval sem na těch peugeoťáckejch stránkách jak na to a tenhle víkend budu vyrábět a testovat přepínací čudlík... :wink:
Tak sem zvědavej jak to bude fungovat, přinejhorším mam jen větší display :lol:
Xsara II Cupe 2.0HDi VTR r.v.01
Houmr
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel
 
Příspěvky: 97
Registrován: stř 16. kvě 2007, 6:28
Bydliště: Praha - Sázava

Ako si dopadol???

Příspěvekod rastinko29 » ned 23. zář 2007, 17:08

Ja uz mam aj tlacitko ale nefunguje mi to tak ako to popisovali na fore peugeotu nenaskakuju mi tam (---) minuska namiesto hodnot.... uvidim co bude ked pridem do servisu ale na slovensku asi nic neporiesim...
Uživatelský avatar
rastinko29
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel
 
Příspěvky: 64
Registrován: pon 17. zář 2007, 13:26
Bydliště: Banska Bystrica

Příspěvekod Houmr » úte 25. zář 2007, 6:18

Taky sem to zkoušel podle návodu na peugeot foru, a taky mi to nefunguje... Navíc mi teda neseděj ani barvy vodičů :cry:
Když sou stejný displaye a páčky jako u peugeotů, tak proč to nejde??? :cry:
Xsara II Cupe 2.0HDi VTR r.v.01
Houmr
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel
 
Příspěvky: 97
Registrován: stř 16. kvě 2007, 6:28
Bydliště: Praha - Sázava

bsi

Příspěvekod rastinko29 » stř 26. zář 2007, 17:14

Asi to risknem a obetujem 1200skk a zajdem do servisu nech mi to pozru v BSI ci tam nenajdu kolonku informacie pre vodica a ci sa to nebude dat zapnut alebo nieco take... Ale ja som si isty ze su to prave tieto kable co popisuju aj na peugeote lebo iba tie su nevyuzite ostatne maju kazdy cosi so stieracmi. Uz to bude len v BSI si myslim...
Uživatelský avatar
rastinko29
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel
 
Příspěvky: 64
Registrován: pon 17. zář 2007, 13:26
Bydliště: Banska Bystrica

:( :( :(

Příspěvekod rastinko29 » pát 18. led 2008, 11:26

Jupii huraaaaa Ide mi to, Dal som tam zle tlacitko, pre to mi to neslo. Dnes som to len tak z nudy rozobral a skusil som spojit kable a hned mi to zacalo ukazovat. Super tak ma to stalo 300sk + tlacitko a je to.
Xsara II 2,0HDi 2001
Uživatelský avatar
rastinko29
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel
 
Příspěvky: 64
Registrován: pon 17. zář 2007, 13:26
Bydliště: Banska Bystrica

Příspěvekod Palo.V » čtv 28. úno 2008, 12:44

Kde si zohnal druhy display? tiez by som to chcel rozbehat ale mam len ten uzky display. Inak by vsetko malo byt asi nachystane. Aj teplotne cidlo v spatnom zrkadle je. Ak mozes tak mi napis cely postup ako si to urobil a kde si zohnal tie veci. A prosim pis to ako by to malo byt pre blondinu :P
Palo.V
Přispěvatel
Přispěvatel
 
Příspěvky: 28
Registrován: úte 25. zář 2007, 6:28

Příspěvekod rastinko29 » čtv 28. úno 2008, 12:59

Ahoj, ja som ten display uz mal takze neviem kde by si ho mohol zohnat, chalani pisali ze na vrakovisku mozno. Inak som si len dorobil tlacitko , navod na to tu uz je takze ho nejdem znovu pisat, aj tak bz som to akurat tak domotal a potom som si dohodol diagnostiku v Citroene a tam sa mi napojil do BSI a pozapinal vsetko co bolo vypnute. To je vsetko. Uz sa mi vratili naklady asi 5 krat a to najazdim rocne len nejakych 20tisic. prostte ma noha nepusti ked vidim okamzitu spotrebu nad 10 litrov :shock: :lol: :lol: :lol:
Xsara II 2,0HDi 2001
Uživatelský avatar
rastinko29
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel
 
Příspěvky: 64
Registrován: pon 17. zář 2007, 13:26
Bydliště: Banska Bystrica

Příspěvekod Palo.V » čtv 28. úno 2008, 13:06

Ja jazdim 120km denne iba do prace a tiez by som chcel spotrebu trochu stlacit dole. Skusim sa po tom popytat ale z vrakoviska kupim najskor tak vrak. Tomu by som moc neveril.
Palo.V
Přispěvatel
Přispěvatel
 
Příspěvky: 28
Registrován: úte 25. zář 2007, 6:28

Příspěvekod rastinko29 » čtv 28. úno 2008, 20:28

ak naozaj tolko jazdis tak sa ti ho oplati kupit aj novy. Ti zarucujem ze do pol roka sa ti to vrati pri tom pocte KM
Xsara II 2,0HDi 2001
Uživatelský avatar
rastinko29
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel
 
Příspěvky: 64
Registrován: pon 17. zář 2007, 13:26
Bydliště: Banska Bystrica

Další

Zpět na Elektrika

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

cron