Nedostatek xsary v bezpecnosti

Moderátoři: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

Příspěvekod Dutch » čtv 31. kvě 2007, 20:14

Chip : nejde o to jestli telefon bezi bez vypnuti, jde o to, ze kdyz ho nechas neustale nabijet, tak se po 3 tydnech sekne.
Xsara Break r.v.98 1.8i Automat :-) - bejvávalo, teď C5
Uživatelský avatar
Dutch
Profesionál
Profesionál
 
Příspěvky: 257
Registrován: čtv 12. říj 2006, 21:10
Bydliště: Plzeň

Příspěvekod rosta » čtv 31. kvě 2007, 20:27

Z toho mám právě taky strach.A hlídat kaľdý 2 dny jestli je nabitý?Občas mi třeba xsara stojí 2,3,4 dny před barákem aniľ bych třeba někam jel.
rosta
 

Příspěvekod bleriot11 » čtv 31. kvě 2007, 20:36

Mám tam Alcatel one touch(velmi starý kąunt) bez baterky,napájení přez 5V stabilizátor napětí nozmálně ze sítě auta.Za moľná 3 roky co to pouľívám se mi vypl jednou.ľádné pohybové ani otřesová čidlo tam nemám(zdroj faleąných poplachů) jen na odemknutí nebo na otevření.
BreakII,2.0Hdi na plecháčích překoná Vaše představy.
Uživatelský avatar
bleriot11
V.I.P.
V.I.P.
 
Příspěvky: 1447
Registrován: pát 29. pro 2006, 19:32
Bydliště: Kutnohorsko,J.Hradec
Vůz: X2-BREAK ,2.0hdi- sloužila mi 10 let-nyní C-Crosser

Příspěvekod Dutch » čtv 31. kvě 2007, 20:40

bleriot11 píše:Mám tam Alcatel one touch(velmi starý kąunt) bez baterky,napájení přez 5V stabilizátor napětí nozmálně ze sítě auta.Za moľná 3 roky co to pouľívám se mi vypl jednou.ľádné pohybové ani otřesová čidlo tam nemám(zdroj faleąných poplachů) jen na odemknutí nebo na otevření.


Ano, tenhle pripad a tenhle telefon kdy nemas baterku, ale rovnou napajeni z auta je funkcni, ale pro vetsinu lidi je bastleni a shaneni Onetouche nerealny.
Xsara Break r.v.98 1.8i Automat :-) - bejvávalo, teď C5
Uživatelský avatar
Dutch
Profesionál
Profesionál
 
Příspěvky: 257
Registrován: čtv 12. říj 2006, 21:10
Bydliště: Plzeň

Příspěvekod Lonestar » čtv 31. kvě 2007, 21:25

Tak názorná ukázka přesnosti....... kříľkem označena zaměřená poloha podle GSM, skutečná poloha Chýnov - vlakové nádraľí.
Dole měřítko.
Koplo se to tak o 6 km?a kdyľ budeą hledat auto, nevíą kterým směrem. Jen ľe asi bude v okruhu zhruba 4-7 km od udané pozice.... podle zkuąeností. A v okruhu těch cca 6 km je poľehnaně různých vesnic a míst kam se dá auto schovat .Myslím, ľe by mohl být docela problém auto za nějakou rozumnou dobu dohledat.
Přílohy
sPortletResDown.png
sPortletResDown.png (121.88 KiB) Zobrazeno 5469 krát
Obrázek
Obrázek
Uživatelský avatar
Lonestar
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád
 
Příspěvky: 161
Registrován: pon 12. úno 2007, 11:43
Bydliště: Chýnov
Vůz: Dacia Duster 1,5 dci ( ex Xsara Break 1,9 TD)

Příspěvekod Dutch » čtv 31. kvě 2007, 21:38

Je to taky o tom, ze kdyz ti ukradnou auto, budes nejspis spolupracovat s policajtama a na vesnici toho lidi o sobe dost vi, takze by pro ne nemusel bejt az takovej problem vytipovat si nejaky znamy firmy z okoli.
Xsara Break r.v.98 1.8i Automat :-) - bejvávalo, teď C5
Uživatelský avatar
Dutch
Profesionál
Profesionál
 
Příspěvky: 257
Registrován: čtv 12. říj 2006, 21:10
Bydliště: Plzeň

Příspěvekod Dutch » čtv 31. kvě 2007, 22:07

Zkousel jsem si prave vystopovat svuj mobil a detekce fakt dobra, rekl bych, ze presnost na cca 50m.
Xsara Break r.v.98 1.8i Automat :-) - bejvávalo, teď C5
Uživatelský avatar
Dutch
Profesionál
Profesionál
 
Příspěvky: 257
Registrován: čtv 12. říj 2006, 21:10
Bydliště: Plzeň

Příspěvekod Max_Damager » pát 1. čer 2007, 8:43

Lonestar píše:O tom minipagu jsem taky uvaľoval. Nemuselo by to být marný.
Co se týká T-Mobile... mám a sluľbu "Kde je" jsem několikrát zkouąel. V místě s hustým pokrytím signálem ( větąinou ve městech) je to O.K., přesnst aľ na několik desítek metrů. Ale ve volné krajině, mimo města a tak bez problému +/- 5 km. :!:
To uľ je docela bída. Kdyľ si vezmeą, ľe ti to určí na mapě pozici, ty uděláą kolem ní kruľnici o poloměru 5 km a tam někde je auto........
Moľná větąí počet zaměření a pak podle umístění na mapě určit nejpravděpodobnějąí místo, nevím to jsem nezkouąel.


Tak dneska jdu do t-mobilu si to taky aktivovat. Jenom jsem se chtěl zeptat, jakým způsobem to pouľíváą, jestli máą někde ukrytý mobil v autě. Nevím, kam to ukrýt,aby to bylo schovaný a přitom to mělo stále dobrý signál. Moľná někde pod sedačku,co???

A co se týče té detekce, tak je jasný, kdybych zjistil, ľe mi někdo ukradl auto, tak okamľitě volám Policii a dám jim udajem, kde se auto zhruba nalézá.
ExMaxSARA II 1.6 16V CHRONO
Citroën C4 VTS 2.0 HDi 2008
Škoda Octavia III 1.2TSI 2013
Uživatelský avatar
Max_Damager
Xsamarád
Xsamarád
 
Příspěvky: 762
Registrován: stř 9. kvě 2007, 21:55
Bydliště: Praha-Hradec Králové
Vůz: Škoda Octavia III 1.2TSI

Příspěvekod Max_Damager » pát 1. čer 2007, 8:46

bleriot11 píše:Mám tam Alcatel one touch(velmi starý kąunt) bez baterky,napájení přez 5V stabilizátor napětí nozmálně ze sítě auta.Za moľná 3 roky co to pouľívám se mi vypl jednou.ľádné pohybové ani otřesová čidlo tam nemám(zdroj faleąných poplachů) jen na odemknutí nebo na otevření.


Mohl bys mi popsat prosím,jak si to udělal. To musím ten stabilizátor někde koupit a kde se to dá sehnat. A pak to stačí připojit k 12V zásuvce v autě??? Taky bych nechtěl furt ten mobil nabíjet,ale nedalo by se jinak co dělat. díky.
ExMaxSARA II 1.6 16V CHRONO
Citroën C4 VTS 2.0 HDi 2008
Škoda Octavia III 1.2TSI 2013
Uživatelský avatar
Max_Damager
Xsamarád
Xsamarád
 
Příspěvky: 762
Registrován: stř 9. kvě 2007, 21:55
Bydliště: Praha-Hradec Králové
Vůz: Škoda Octavia III 1.2TSI

Příspěvekod Lonestar » pát 1. čer 2007, 9:24

Max_Damager píše:Tak dneska jdu do t-mobilu si to taky aktivovat. Jenom jsem se chtěl zeptat, jakým způsobem to pouľíváą, jestli máą někde ukrytý mobil v autě. Nevím, kam to ukrýt,aby to bylo schovaný a přitom to mělo stále dobrý signál. Moľná někde pod sedačku,co???

A co se týče té detekce, tak je jasný, kdybych zjistil, ľe mi někdo ukradl auto, tak okamľitě volám Policii a dám jim udajem, kde se auto zhruba nalézá.


Já to v autě nepouľívám, jen jsem to několikrát zkouąel, na různých místech abych měl představu s jakou přesností to pracuje. Je to samozřejmě lepąí neľ nic, zjistíą aspoň přibliľně kde auto je. A je potom větąí moľnost auto najít. Zvláą» v kombinaci s tím minipagem, kdy se vlastně hned dozvíą, ľe se s autem něco děje. Jen je dobré vědět jakou to má přibliľně odchylku v určení polohy.
Jinak na ten minipag ani na sluľbu "Kde je" nemusíą mít mobil s GPRS.
Obrázek
Obrázek
Uživatelský avatar
Lonestar
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád
 
Příspěvky: 161
Registrován: pon 12. úno 2007, 11:43
Bydliště: Chýnov
Vůz: Dacia Duster 1,5 dci ( ex Xsara Break 1,9 TD)

Příspěvekod Max_Damager » pát 1. čer 2007, 9:33

Tak díky! Nejdřív půjdu do té sluľby kde jsi a pak moľná i ten minipeg. Včera sem to říkal tátovi a ten se mi smál, ľe to budu mít lépe zabezpečený neľ nějakou americkou radarovou základnu :lol: :lol: a abych se do toho vůbec dostal já sám :lol: kdyľ tam mám páku, řetěz a jeątě budu mít daląí "sračičky" :lol:
ExMaxSARA II 1.6 16V CHRONO
Citroën C4 VTS 2.0 HDi 2008
Škoda Octavia III 1.2TSI 2013
Uživatelský avatar
Max_Damager
Xsamarád
Xsamarád
 
Příspěvky: 762
Registrován: stř 9. kvě 2007, 21:55
Bydliště: Praha-Hradec Králové
Vůz: Škoda Octavia III 1.2TSI

Příspěvekod CHiP » pát 1. čer 2007, 9:35

Dutch: Aha, to schválně někdy zkusím :D
Uživatelský avatar
CHiP
V.I.P.
V.I.P.
 
Příspěvky: 1119
Registrován: čtv 9. bře 2006, 17:48

Příspěvekod bleriot11 » pát 1. čer 2007, 18:59

Dutch píše:Zkousel jsem si prave vystopovat svuj mobil a detekce fakt dobra, rekl bych, ze presnost na cca 50m.


Záleľí na hustotě buněk,kdyľ budeą mít kliku tak přesnost můľe být naprosto bez odchylky.Ve městě je poloha vetąinou přesnějąí.
BreakII,2.0Hdi na plecháčích překoná Vaše představy.
Uživatelský avatar
bleriot11
V.I.P.
V.I.P.
 
Příspěvky: 1447
Registrován: pát 29. pro 2006, 19:32
Bydliště: Kutnohorsko,J.Hradec
Vůz: X2-BREAK ,2.0hdi- sloužila mi 10 let-nyní C-Crosser

Příspěvekod bleriot11 » pát 1. čer 2007, 19:00

Max_Damager píše:
bleriot11 píše:Mám tam Alcatel one touch(velmi starý kąunt) bez baterky,napájení přez 5V stabilizátor napětí nozmálně ze sítě auta.Za moľná 3 roky co to pouľívám se mi vypl jednou.ľádné pohybové ani otřesová čidlo tam nemám(zdroj faleąných poplachů) jen na odemknutí nebo na otevření.


Mohl bys mi popsat prosím,jak si to udělal. To musím ten stabilizátor někde koupit a kde se to dá sehnat. A pak to stačí připojit k 12V zásuvce v autě??? Taky bych nechtěl furt ten mobil nabíjet,ale nedalo by se jinak co dělat. díky.


Zítra ti to ukáľu. :wink: Jo a je na tom super,ľe aľ ti někdo vleze do auta,tak kdyľ to zvedneą a můľeą krásně poslouchat. :D A třeba zloděj řekne"Pepo Nováku aľ to ukradnem,tak to dáme ke mě do garáľe do ulice U zlodějů 123 v Praze" :lol: :lol: :lol:
BreakII,2.0Hdi na plecháčích překoná Vaše představy.
Uživatelský avatar
bleriot11
V.I.P.
V.I.P.
 
Příspěvky: 1447
Registrován: pát 29. pro 2006, 19:32
Bydliště: Kutnohorsko,J.Hradec
Vůz: X2-BREAK ,2.0hdi- sloužila mi 10 let-nyní C-Crosser

Příspěvekod Max_Damager » pát 1. čer 2007, 19:22

Tak uľ mám teda tu sluľbu od T-Mobilu Kde je a funguje to celkem přesně. No jen vyřeąit kam to v autě schovat a bude to :wink:

Jo a kdyľtak těm zlodějům tam na sedačce jeątě nechám neanonymní dotazník k vyplnění svých údajů a taky o tom, jak se jim auto kradlo a poľádám je,aby to vhodili do schránky v mém vchodu :lol:
ExMaxSARA II 1.6 16V CHRONO
Citroën C4 VTS 2.0 HDi 2008
Škoda Octavia III 1.2TSI 2013
Uživatelský avatar
Max_Damager
Xsamarád
Xsamarád
 
Příspěvky: 762
Registrován: stř 9. kvě 2007, 21:55
Bydliště: Praha-Hradec Králové
Vůz: Škoda Octavia III 1.2TSI

PředchozíDalší

Zpět na Zabezpečení

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník