Zdravím, mám podobný problém a už nevím co s tím. Setkal se s tím někdo?
Mám komplet nový podvozek. Všechny čepy, silentbloky, tlumiče i pružiny a i kosti. Vše očištěno, nakomaxitováno, složeno, seřízeno.
Udělali mi geometrii, prý sportovní. No já si teda nedovedu představit co je to na xsaře sportovní geometrie... Ale prý když viděli můj podvozek, usoudili, že je zapotřebí a tak jsem místo 500,- zaplatil za sportovní 700,- a odjížděl domů. Po pár dnech mi ale z ničeho nic začala šíleně mlátit náprava a to z 85% hlavně na straně řidiče. Při přejetí nerovností to totálně mlátí.
Dával jsem tlumiče KYB a k tomu pružiny Eibach KIT -30mm. Mám tam dvoje sportovní silentbloky PUR. A to přední ramene a na stabilizátoru.
První věc které jsme si všiml byla, že po snížení pružinama je mezi dorazem co je navlečený na tlumiči a tělem tlumiče 2cm. Což jak mi bylo řečeno si může dovolit tak supersport WTCC.

Tak jsem uřezal další 2.5 cm dorazu aby tlumič mohl víc chodit, ale bohužel to nepomohlo. Tím to není.

Pak mě napadlo že to může dělat ten PUR sport. silentblok stabilizátoru. Ale proč by to dělal?
Kamarád mi řekl, že možná jsou volné brzdové desky, ale mám systém Bosch a mám na destičkách ty pružné vložky a desky se ani nehnou... Já už fakt nevím. Kosti jsou nové a dobré.
Horní uložení tlumiče je taky nové...
Je možné že si ty tvrdé sport. pružiny nerozumí s OEM tlumičema???
Nevíte o nějaké firmně zabývající se podvozkama a jejich laděním tady na Moravě?
V Čechách jsou na to profíci Profi Performance s.r.o. Ale tam se nedostanu.