tyjo 70 tisic, to uz by me asi polozilo
ja dnes zkousel dalsi servis, byl jsem uz asi v 5 servisech a vsude rikaji neco jineho, tak cekam az se alespon 2 servisy shodnou na jedne veci a to pak vymenim
no byl jsem ted v Paterovi v Radotine, zvednuli to tam, koukali na to asi hodinu tri chlapi a netusili co s tim je. Jeden se s tim zkousel projet, a byl nejakej vystrasenej, ze slysel hodne zvuku, ale takovyhle praskani jeste ne .. okolo cepu tam nic neposkakovalo, ani nikde jinde, proste neni videt zadna vule ze zdola, takze je to neco nekde skovanyho, co dela rany.. na rizeni se moc netvarili ze by to mohlo byt .. zajimave bylo, ze kdyz odsroubovali na chvili dolni konec kosti stabilizatoru, tak to prestalo delat pri otaceni kolama ve vzduchu (na zvedaku) .. kdyz to tam zas prisroubovali, tak se to dale ozivalo.. ale to taky rikali ze kosti to nebude .. kdyz to auto bylo ve vzduchu, nastartovalo se, zaradilo se, tocilo se kolama a pak zabrzdilo, tak to zadny zvuk nedelalo ... jen pri tom otaceni volantem .. a kdyz to auto stoji na kolech, tak to dela i pri brzdeni ..
rikali ze me muzou objednat na dva dny v pristim tydnu .. ze by to cely rozebrali a snad zjistily .. tak nevim jestli to tam mam dat a cekat dalsich x tisic za to ze mozna zjistej cim to je
ale potesili me, ze za tu hodinu zkoumani si rekli jen kilo
jinak za studena pri rozjezdu mi huci neco v pravo, asi to lozisko, vzdycky na vterinku pri rozjeti, ale neprijde mi ze to s tim bude mit neco spolecneho, ani v paterovi si nemysleli .. ja uz nevim ...
kde je presne ta tehlice vlastne ?
Xsara I. Break 1.8i 66kW