Moderátoři: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček
Kvido píše:Ty máš stím autem jenom problémy a pořád si jen stěžuješ.![]()
Pokud tuším správně máš nafťáka,který něco váží. I u mé xsary se musíš trochu víc opřít do pedálu když chceš razantněji brzdit,ale ikdyž jdu na pedál opravdu drsně,tak se mi nestalo na suché silnici,že by mi kopalo ABS,pokud máš dobré gumy,nemá důvod kopat. Rozhodně bych začal s pročištěním válečku a plovoucího třmene,výměnou brzdové kapaliny,výměnou destiček a kotoučů. Pokud chceš lepší brzdy,pak si sežeň brzdiče s Xsary 2.0 16V VTS ,tam jsou mnohem větší přední brzdy,jen už tam nedáš 14" kola.
šíma píše:Kvido píše:Ty máš stím autem jenom problémy a pořád si jen stěžuješ.![]()
Pokud tuším správně máš nafťáka,který něco váží. I u mé xsary se musíš trochu víc opřít do pedálu když chceš razantněji brzdit,ale ikdyž jdu na pedál opravdu drsně,tak se mi nestalo na suché silnici,že by mi kopalo ABS,pokud máš dobré gumy,nemá důvod kopat. Rozhodně bych začal s pročištěním válečku a plovoucího třmene,výměnou brzdové kapaliny,výměnou destiček a kotoučů. Pokud chceš lepší brzdy,pak si sežeň brzdiče s Xsary 2.0 16V VTS ,tam jsou mnohem větší přední brzdy,jen už tam nedáš 14" kola.
No jo, mé indiánské jméno je "Ten, který píchá hnidy". Kdyby byli všichni se vším spokojeni, tak ještě lezeme po stromech...
Surmi píše:Ahoj
Mám možnost sehnat přední třmeny na chlazené kotouče z xsary 1.8, na xsaře jsou ted obyč.třmeny na plné kotouče(kola jsou 14tky) ,tak bych se chtěl zeptat zda-li by to šlo jen vyměnit třmeny a koupit chlazene kotouče.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků