Regulátor tlaku paliva

Moderátoři: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

Regulátor tlaku paliva

Příspěvekod janek » sob 2. kvě 2009, 12:31

Může mi někdo poradit? Mam xaru 2.0hdi 66kw. hlasí mi chybu antipollution fault. Diagnostika- špatný regulátor tlaku paliva.
Mam vstřikování siemens, dáse vymněnit samostatně nebo celé čerpadlo??? Děkuji.
janek
Návštěvník
Návštěvník

Vůz: xara,break,2.0 Hdi,66kw, 2003

Re: Regulátor tlaku paliva

Příspěvekod Plecháčová Milena » sob 2. kvě 2009, 12:53

Re: Problem s tahom auta
... přivádí podltlak na ovládání turba. Napravo na chladiči vzduchu je čidlo tlaku turba. Nemáš ho ulomený? Můžeš mít vadný snímač plynového pedálu, regulátor tlaku paliva a ještě bych vymyslel spoustu věcí, kterými tě ale nebudu strašit. Raději zajeď na diagnostiku za někým kdo tomu rozumí. to jsem našla zde.
Obrázek
Plecháčová Milena
Xsamarád
Xsamarád

Vůz: xsara ,1.6,16V VTR rv. 2002

Příspěvekod domingo07 » pon 1. čer 2009, 19:07

Ja mam ten isty problem na tom istom type cerpadla Siemens. Uz asi rok chodim po diagnostikach a stale ukazuje chybu inde. Naposledy to bol regulator tlaku paliva. U znameho sme regulator tlaku dali dole a nasli sme v nom zelezné pilinky pravdepodobne z cerpadla. Tie ten regulator zaseknu a zapne sa mne velmi znama kontrolka motora, ktora zhasne az po vypnuti a znovunastartovani. Po vycisteni chvilu fungovalo, ale potom znovu, co znamena ze sa vydiera cerpadlo vnutri. Teraz auto stoji a caka na cerpadlo ktore je na repase. Uvidime ci to pomoze. Este neviem ani co to bude stat. Predbezne mi bolo povedane od 7 do 15 tis ceskych korun(je v Brne). V citrone mi to chceli menit za nove v cene okolo 30 tis. A regulator sa da vymenit aj samostatne, no nemusi byt spatny ta ako u mna. Cena samostatneho regulatoru je niekde okolo 15 tis. CZK(teda asi pred rokom v citrone Hodonin).
Xsara II, 2.0 HDI, 66kw, 12/2001
domingo07
Přispěvatel
Přispěvatel

Vůz: Citroen Xsara, 2.0 HDI, 2001, 66kw

Příspěvekod domingo07 » pon 22. čer 2009, 19:57

Problem vyrieseny. :driv: Cerpadlo sme nerepasovali, chceli 15000 ceskych korun. Zabehol som do Holubic u Brna, kde nejaky dobrak :klik: nechal svoju naburanu xsaricku s funkcnym cerpadlom za 5000 ceskych, hehehe a cuduj sa svete auto ide ako nove. Len som to cerpadlo z vrakoviska nechal vycistit, vymenilo sa nejake tesnenie za 170 korun a zbohom kontrolke s nudzovym rezimom. :jup:
Xsara II, 2.0 HDI, 66kw, 12/2001
domingo07
Přispěvatel
Přispěvatel

Vůz: Citroen Xsara, 2.0 HDI, 2001, 66kw

Zpět na Motor - diesel