od Sbohem vąem » čtv 6. pro 2007, 21:13
To nevím jak to vytáhnout,zkus Mar»ase.Ten radil to nerozdělávat,ľe mi vyskáčou nějaké pérka a je asi velká drbačka to dát zpět dohromady. já kdysi psal do Citroënu,ľe bych tuto kabeláľ chtěl novou,dopisovali jsme si asi na 3x a ze dvou Citroënu mi napsali,ľe to nahradit nelze,ľe je to součást celého svazku vozu a celé to vyjde na 75 000 kč. fakt nekecám. Ale Mar»as to někde sehnal,je prostě ąikovný.
jak říkám já to měl v pojistkové skříňce. Neąla mi ą»áva do pojistky,ale z pojistky nebyl problém,tak jsem tam dal drátek s konektorem,mezi tím pojistku,vzadu v pojistkové skříňce jsou čtyři hrubé dráty,dva jsou stále pod napětím a dva aľ po otočení klíčkem.Myslím,ľe jsem to dával na ty co pod napětím nejsou,jelikoľ i ventilátor se rozběhne aľ po nastartování,k tomu jsem to připojil. Celé mě to vyąlo na 50 kč.
Zajímavé je,ľe je to častý problém Xsar.
Elelktrikář nejsem,ale do ventilátoru ąlo nějakých 13 a cosi voltů a přesto to nejelo,aľ po dlouhém bádání jsem zjistil,ľe tam neąly ampéry,tak jsem to testoval se ľárovičkou,aľ jsem doąel k pojistkové skříňce. jinak přeji úspěąnou opravu za málo penízků,dej vědět jak si dopadl.