od masor68 » pát 12. lis 2010, 8:46
Chlapi, potřebuji rychlou pomoc - teď jsem si v Citroenu vyzvedl anténu s úchytem a při montáži jsem pod zadní lampičkou, kde je vnitřní uchycení držáku, narazil na stříbřitý váleček tvaru malého puku, který zespoda kryje uchycení držáku i boční výstup kabelu pod střechou. Za živýho boha jsem nepochopil jak se ho zbavit a demontovat anténu. Potřebuji to zvládnout, protože v noci jedu na Slovač a bez rádia mě asi klepne... Díky.
11:17
Tak vyřízeno, chytil mě rapl a vlít jsem na to se sikovkama a šroubovákem, protože můj mechanik to viděl prvně a prohlásil, že s tím nechce nic mít, protože pak může zatékat do střechy a to si na triko nevezme. Po pár minutách dloubání se ukázalo, že je to jen takový pouzdro, jehož dno je neodhadnutelně zacvaklé do toho zbytku. Celá sranda je dutá a funguje asi jen jako dle mého názoru zbytečný kryt matky a vymezovací redukce nacvakávacího elementu držáku. Co je ale hlavní - chytám teď stanice, které jsem předtím ladil jen lokálně (Evropa, Kiss, Bonton,...), takže bomba za 370Kč!
Picasso 1.8 16V LPG r.v.2000 tmavá šeď