Takže jsem před chvilkou doplnil skoro všechny informace do prvního příspěvku. A co se týká počasí,prosím tímto zde veřejně,aby zdejší moravská rosnička objednala to nejlepší možné počasí co jde. (Kvido,prosím,prosím... ) Máte-li nějaké dotazy,tak se ptejte. Rád je zodpovím.
Nyní: Xsara Picasso 2,0 HDi r.v.2001 stříbrný tahoun. A bohužel věčná špindíra na podložkách s polepenou prdelkou. Těžko nás přehlídnete Dříve: Xsara Break 1,9TD r.v.1998
to Claire : Bez obav , oni se trefí max do druhého dne Já to vobjednal tam nahoře přes Smoljaka
1.8/16V EXCLUSIVní černá a s křííííídlem, to bylo tenkrát ... pak to byl nějakej Japonec, ale žádný zemětřesení . Za to teď , je to ,,pořádnej kočár,, . To už je od 20.6.19 historie Š.S 125 AT Bezpečná jízda především !
Tak Jenici si přečetli plán a vypadá to dobře ale ja mam smutnou zorávu a to že jsem Simču s Mini Jenikem odvezl do nemocnice,dusil se tak nevím jak na tom bude,Bohužel ale ja myslim že to zvládne je přece Xsarak a odolnej Seveřan.Tak napíšu každý den jak je na tom Já stěch střech jsem take trošku přešlej ale dám slivku a bude dobře Omlouvám se jestli to sem nepatři ale snad ju?Držme mu palce at to zvladne mám o něj starost.Jenik
Budeme držet palce aby se mini uzdravil a mohl na sraz kde bude čekat mini Vašík.
Xsara picasso 1,6/80Kw, 3/2007, exclusive, panoramatická střecha, couvací senzory, barva červená lucifer, ledková denní světla a více info TU už bohužel Ex XSARA II Baffy 0 Viteon 0 Kleki 0
Tak bohužel mám smutnou zprávu , my nepřijedeme. V sobotu musím jet někam úpně jinam, škoda člověk míní, život mění. Tak ať vám srazík i to počasí vyjde. A na nějakém tom mikro razíku nashle.
...malému Jeníkovi přeju za celou rodinu, ať je co nejdřív v pořádku, držíme palce všichni, je to fajn klučík.
Tak u nás už je taky rozhodnuto o účasti na srazu. Bohužel se nebudeme moci zúčastnit z důvodu finančních nákladů. Ubytování sice vyjde na pěkné peníze, ale šťáva do našeho mazlíka by nás vyšla na dost peněz, takže si takovou dálku nemůžeme v současné době dovolit. Každopádně si to tam doplna sita užíjte a snad na dalším srazu....
1.8i 66kW Break rv.98 červená s bílou nálepkou "FR" (freeride.cz) na zadku a bílýma zástěrkama
Ahoooj klucí,tak Mini Jenik polahavá a musi stále inhalovat a měl eště dušny záchvat ale dnes jsem byl za nima a už prý chce na sraz Tak nevím snad to bude dobré.Tak zatím info o Mini.Já stříhám metr a těšim se.Jenik
Milí xsamarádi, já tedy nechci být úplně kverulant, ale my v pátek nic nepijeme? Ta koncovka kde Cvrček píše plán na jednotlivé dny mne poněkud vyděsila... Cvrčku??