Přátelé , omlouvám se ľe píąi aľ teď , ale dnes jsem strávil téměř 12 hodin v garáľi .... takľe k pátku :
Exkurze v elektrárně Daleąice je od 9:30 , takľe by bylo dobré být na místě 10-15 minut předem . Můľu na Vás počkat buď v Kramolíně:
Loc: 49°7'48.45"N, 16°7'47.789"E
http://www.mapy.cz/#x=137037775@y=13256 ... _132873120
- to je na odbočce k těm serpentýnám dolů k elektrárně , je tam straąně ąiroký vyústění té cesty k silnici , takľe dost prostoru k zaparkování . Tam bych byl od cca 8:45 hod .
Protoľe ale největąí skupina přijede z Moravy po D1 , můľu počkat :
Loc: 49°12'42.789"N, 16°7'11.268"E
http://www.mapy.cz/#x=137009792@y=13285 ... _132565352
... předpokládám ľe by jste jeli po D1 , na Exitu 162 směr Náměą» n. O . , v Náměąti po silnici č.23 směr Třebíč , cca 2 km za Náměątí je most přes ľeleznici , a za ním je odbočka na Vícenice - u ní je taky velkej plácek kde bych mohl čekat , řekněme v 8:30 . Poté směr Vícenice - > Sedlec -> Kramolín -> EVD .
Kdo pojede do Kramolína od jihu , třeba kolem JE Dukovany , tak v obci Slavětice odbočka doprava na Kramolín , přejedete přes hráz a za ní je na horizontu odbočka na cestu k EVD . Taktéľ od Třebíče , nebo Moravských Budějovic ( pak na Hrotovice ) ve Slavěticích doleva na Kramolín , přes hráz přehrady , na horizontu odbočka k EVD .
Ta odbočka je dost viditelně značená , je tam cedule se ąipkou k informačnímu centru , s takovým tím oranľovým logem ČEZu . No a je tam zákaz vjezdu s nějakou dodatkovou tabulkou - takľe nereagovat , vjezd povolen .
Je mi jedno kde na Vás počkám , pojedu ráno v cca 7:45 z Jihlavy , přes Třebíč . Kdyby někdo jel taky z toho směru , nech» se ozve .
Jinak budu mít u sebe
PMR na 3.kanálu .
HOT LINE :
podle operátorů:
O2 -
725 614 062 ( to bych vzal já )
Vodafone -
775 263 150 ( to bych taky vzal já )
T-Mobile -
604 347 160 ( na příjmu Viteon )
... cena za volání na tyto linky je podle vaąeho tarifu
Jak budeme pak kolem té půl desáté dole u hráze tak se nám asi nikdo moc nedovolá , tam je signál mizernej , aľ bych řekl ľe ľádnej .
Dejte mi tedy nějak vědět kde mám na Vás čekat . Kouknu se sem na diskuzi asi aľ ve čtvrtek , dřív nestíhám ... nebudu doma ani nikde u internetu .
Jeątě bych Vás poprosil , jestli máte někdo u domečku nebo chaloupky hromádku dřeva , vemte sebou prosím pár polínek na ohýnek . Něco jsem tedy nařezal tak dovezu , ale aby jsme pak nemuseli do lesa ...
A samozřejmě něco na opečení ... no ale to myslím nemusím připomínat .
Takľe se na Vás na vąechny těąím .
Snad vąechno klapne jak má ...