Turnov nový stacionární Radar

Moderátoři: Rope, baffy, viteon, Kleki

Turnov nový stacionární Radar

Příspěvekod B@RT » čtv 24. kvě 2007, 6:11

Při Vjezdu do Turnova od Semil, nový radar má zadělané v silnici dráty takľe Vás měří na principu indukce a neberou ho Antiradary. (Kdo zná Turnov je to přesně za křiľovatkou k nemocnici)
Sbírka modelů Citroën
Uživatelský avatar
B@RT
Profesionál
Profesionál
 
Příspěvky: 681
Registrován: ned 8. dub 2007, 9:14
Bydliště: Lomnice n. Pop.
Vůz: Xsara 2,0 HDi 66Kw 2001, 2CV Kachna

Příspěvekod CHiP » čtv 24. kvě 2007, 9:37

Není to spíą pro řízení světelné signalizace? :shock:
(Ta indukční smyčka)
Uživatelský avatar
CHiP
V.I.P.
V.I.P.
 
Příspěvky: 1119
Registrován: čtv 9. bře 2006, 17:48

Příspěvekod B@RT » pát 25. kvě 2007, 14:32

ne mají to na měření, kousek pod ní je budka co si tě vyfotí v Turnově ľádný světla nejsou jen pár kruháčů

http://www.igenus.cz/view.php?cisloclanku=2007052211

http://turnovsky.denik.cz/zpravy_region ... 07051.html

Aľ mě vyfotí tak si ta budka odskáče:

Obrázek
Sbírka modelů Citroën
Uživatelský avatar
B@RT
Profesionál
Profesionál
 
Příspěvky: 681
Registrován: ned 8. dub 2007, 9:14
Bydliště: Lomnice n. Pop.
Vůz: Xsara 2,0 HDi 66Kw 2001, 2CV Kachna

Příspěvekod urpin » pát 25. kvě 2007, 14:41

z toho co jsem vyčetl na těch odkazech ...... to tam začínáte mít pěkně husté :shock:
Uživatelský avatar
urpin
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád
 
Příspěvky: 1680
Registrován: ned 8. dub 2007, 9:56
Bydliště: 25 km od Ostravy a 209 km od Brna, Dolní Lutyně
Vůz: Toyota C-HR

Příspěvekod CHiP » pát 25. kvě 2007, 18:40

B@RT: Nj, ale ta indukční smyčka maximálně tak ten radar spouątí, ta měřit nemůľe a i na tom obrázku je jasně vidět kamera a radar. Antiradary ho jistě budou detekovat, ale aľ po tom co přejedeą smyčku a radar se zapne :)
Ta indukční smyčka uľ sama o sobě nemůľe měřit rychlost, jak taky, ľe? :D
Nejsem zastáncem stacionárních radarů, řidiči akorát zpomalí v místě měření, jinak na dodrľování rychlosti kaąlou. Jsem pro úsekové měrení a kde jezdím kde uľ je, tak tam je jezdí parádne, vąichni maximální povolenou rychlostí a je klid :P
Uživatelský avatar
CHiP
V.I.P.
V.I.P.
 
Příspěvky: 1119
Registrován: čtv 9. bře 2006, 17:48

Příspěvekod B@RT » pát 25. kvě 2007, 20:04

Pokud by to tak bylo proč by měli rozkopanou silnici, právě v tom je kouzlo tohodle zmetka, ta budka uľ jen fotí.
Sbírka modelů Citroën
Uživatelský avatar
B@RT
Profesionál
Profesionál
 
Příspěvky: 681
Registrován: ned 8. dub 2007, 9:14
Bydliště: Lomnice n. Pop.
Vůz: Xsara 2,0 HDi 66Kw 2001, 2CV Kachna

Příspěvekod spy » pát 25. kvě 2007, 20:06

B@RT píše:ne mají to na měření, kousek pod ní je budka co si tě vyfotí v Turnově ľádný světla nejsou jen pár kruháčů

http://www.igenus.cz/view.php?cisloclanku=2007052211

http://turnovsky.denik.cz/zpravy_region ... 07051.html

Aľ mě vyfotí tak si ta budka odskáče:

Obrázek

Ale ta fotka není odtamtud, ne?

Jestli jo, tak to tam fakt nepoznávám...a to sem tam jel snad stokrát...
Uživatelský avatar
spy
Profesionál
Profesionál
 
Příspěvky: 252
Registrován: pon 8. kvě 2006, 15:26
Bydliště: Plzeň...
Vůz: Volvo C70/Volvo V70R/Škoda Octavia II 1,8TSI

Příspěvekod CHiP » pát 25. kvě 2007, 20:07

B@RT: Třeba to spojili i s rekonstrukcí, řekni mi jak by to mohlo měřit pomocí indukce. :?:
Uživatelský avatar
CHiP
V.I.P.
V.I.P.
 
Příspěvky: 1119
Registrován: čtv 9. bře 2006, 17:48

Příspěvekod B@RT » pát 25. kvě 2007, 20:48

máą dráty ve vozovce změříą indukcí bod, pak je máą o pár metrů níľe a máą druhou hodnotu a změříą rychlost.

http://melnicek.cz/node/1442
Sbírka modelů Citroën
Uživatelský avatar
B@RT
Profesionál
Profesionál
 
Příspěvky: 681
Registrován: ned 8. dub 2007, 9:14
Bydliště: Lomnice n. Pop.
Vůz: Xsara 2,0 HDi 66Kw 2001, 2CV Kachna

Re: Turnov nový stacionární Radar

Příspěvekod řepák » pát 25. kvě 2007, 21:27

B@RT píše:Při Vjezdu do Turnova od Semil, nový radar má zadělané v silnici dráty takľe Vás měří na principu indukce a neberou ho Antiradary. (Kdo zná Turnov je to přesně za křiľovatkou k nemocnici)

Je tam od minulého týdne . Sem jel okolo kdyľ ho kompletovali ....
Koukal sem vąude moľně jestli tě někde potkám a zatím nic . I dneska ....
1.8/16V EXCLUSIVní černá a s křííííídlem, to bylo tenkrát ... pak to byl nějakej Japonec, ale žádný zemětřesení .
Za to teď , je to ,,pořádnej kočár,, . To už je od 20.6.19 historie
Š.S 125 AT
Bezpečná jízda především !
Uživatelský avatar
řepák
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád
 
Příspěvky: 2638
Registrován: ned 25. čer 2006, 20:07
Bydliště: Řepákov - Pha 6 pro ty co neví .
Vůz: Š.S nebo-li koncernovej znetek :-)

Příspěvekod CHiP » ned 27. kvě 2007, 0:02

B@RT píše:máą dráty ve vozovce změříą indukcí bod, pak je máą o pár metrů níľe a máą druhou hodnotu a změříą rychlost.

http://melnicek.cz/node/1442

OK, takľe radar neměří pomocí indukce, jak jsi psal v prvním příspěvku, ale rychlost vypočítává na principu úsekového měření pomocí dvou indukčních smyček.
Sorry, je to sice slovíčkaření, ale ... :D
Uživatelský avatar
CHiP
V.I.P.
V.I.P.
 
Příspěvky: 1119
Registrován: čtv 9. bře 2006, 17:48

Příspěvekod B@RT » ned 27. kvě 2007, 7:18

Hlavní je ľe tam je a ľe Vám antiradar prostě nepomůľe :-(
Roząíření brání nákladná instalace s podvrtáním, nebo rozkopáním asfaltového povrchu.
Sbírka modelů Citroën
Uživatelský avatar
B@RT
Profesionál
Profesionál
 
Příspěvky: 681
Registrován: ned 8. dub 2007, 9:14
Bydliště: Lomnice n. Pop.
Vůz: Xsara 2,0 HDi 66Kw 2001, 2CV Kachna

Ind. radar

Příspěvekod Mig45 » stř 15. srp 2007, 14:54

Chce to GPS a stahnout si aktualni POI .
Pak te to vzdy upozorni :D
Mig45
Čestný člen
Čestný člen
 
Příspěvky: 401
Registrován: čtv 14. črc 2005, 20:47
Bydliště: Praha,Beroun

Příspěvekod CHiP » stř 15. srp 2007, 15:39

Já myslím, ľe úplně stačí dodrľovat rychlostní limity :)
Uživatelský avatar
CHiP
V.I.P.
V.I.P.
 
Příspěvky: 1119
Registrován: čtv 9. bře 2006, 17:48

Re: Turnov nový stacionární Radar

Příspěvekod riggo » pát 5. pro 2008, 17:21

Tak pridam dalsi z Turnova, je to presne ten samy typ, jako nahore psal myslim B@rt, co je na prijezdu od Lomnice u nemocnice. Tenhle zrejme novy je presne na druhe strane mesta pri prijezdu od Mlade Boleslavi po dalnici, je tam snizena rychlost na 80-ku. Je to zakerny jak prase, pac to valis po dalnici od Boleslavi(Prahy), lehce tam pribrzdis, a to jen proto, ze se to z dalnicniho ctyrproudu stahne na triproud-a to ten pruh ubude v protismeru, tzn.ze ty stale jedes ve svem smeru v dvoupruhu. Mel jsem tam kilo, jen dva solidne silne zablesky az me to vydesilo, vubec jsem nevedel, co se deje. Kdyz jsem se pak odpoledne vracel zpet, taxem si to prohlid, jestli je to ta sama svinarna jako u nemocnice. Bohuzel je. Tak ted budu jen cekat, co z toho vyleze. Nevite nahodou, jestli je jeste v platnosti institut osoby blizke?? Meli to snad rusit, ale nevim, jestli to uz nezrusili. Nic jineho me totiz nenapada, jak z toho ven. Uz si uplne umim predstavit nejakou zamindrakovanou turnovskou pipinu, se kterou to tam pripadne budu nucen resit.
"....a takhle my tady žijem!" :-)
Uživatelský avatar
riggo
Profesionál
Profesionál
 
Příspěvky: 309
Registrován: úte 27. bře 2007, 10:37
Bydliště: Liberec
Vůz: Xsara I 1,9D 50kW, r.v.98,po 300tis.km se mnou minulost, ted Seat Toledo III, r.v.2006,1,9TDi 77kW


Zpět na Radary

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron