Tak jsem byl v pátek na výletě v Příbrami a po menších lapáliích po bloudění na Zbraslavi poté co jsem špatně odbočil u Vltavy na Jižní spojce a tudíž se k opravě dostavil né na desátou ale až skoro ve třičtvrtě, jsem si za obnos 6000,- vyzvedl za tři hodinky auto, které jsem lehce nepoznal

Trochu mě teda zaskočila ta dílna, přecejen když tam jezdí skoro půlka republiky s citrónama tak jsem čekal poněkud reprezentativnější místo

- napoprvé jsem to přejel - doptal jsem se o 100m dál u BestDrive (teda ani jsem se nestihl zeptat - jen co viděli xsarku tak ukázali prstem zpátky - asi nejsem první). Nechal jsem si zvednout o zub torzku (prý to jde jen o ten jeden, víc už jich tam prý není). Než jsme se s manželkou vyškrábali na místní pamětihodnost Svatá Hora (mimochodem doporučuju, zvlášť po krytých schodech z Dlouhé ulice) tak mi volali proč tam vlastně jsem, že to vypadá celkem ještě k světu. Ona mi i po promazání lanovodů ručky provrzávala zadní náprava a hlavně se začalo lehce stáčet pravý kolo - a taky to bylo dost sedlý - tak jsem jim řekl ať to určitě udělají. Výsledek viz. foto: je to výš, změny jízdních vlastností ani moc nepozoruju - možná i proto že to ještě podle nich nebylo až tak hrozný - silentbloky neměnili, byly dobrý. Jinak po repasu mám mezeru v podběhu na obou stranách na tom profilu cca 0,5cm.