Moderátoři: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček
Rope píše:klient píše:Rope píše:®abičko : chce to občas projet, aby se odrezily kotouče.
Řekl bych , ľe vzadu nemá kotouče.
Jo má, ono to nevypadá, ale 2,0 VTS musí mít, leda ľe by...... ale tam jsou jen to díky tomu ľe jsou porezlé vypadá jakoľe nééé.
Za chvíli se naąe zelenkavá kamarádka ozve a ruzluątí to.

viteon píše:jo jo, pravdu díą, já pět nechtěl. protoľe je má kaľdej fabián. Ale i ty jsou hezký. To jsou ty hloupé zásady(jako třeba Nokiu má kaľdý)

zabicka píše:Rope píše:klient píše:Rope píše:®abičko : chce to občas projet, aby se odrezily kotouče.
Řekl bych , ľe vzadu nemá kotouče.
Jo má, ono to nevypadá, ale 2,0 VTS musí mít, leda ľe by...... ale tam jsou jen to díky tomu ľe jsou porezlé vypadá jakoľe nééé.
Za chvíli se naąe zelenkavá kamarádka ozve a ruzluątí to.
Tak jsem tuJasne ze mam kotouce.. a bohuzel orezle, neb to auto cca rok stoji. Ted je motor venku a budem tam davat jiny, pak se postaram o tu osklivou rez

jan452 píše:To Svejk: Kolieska sú to naozaj pekné. Len by to do nich chcelo asi trochu väčąie brzdové kotúče. Takto mi pri pohµade zboku, nehnevaj sa za to na mňa, pripadajú prázdne ako kolesá na rebriňáku.

Zpět na Cokoliv se nikam nevešlo
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků