... ani nevíą jak .. Manľelčino auto zradila elektrika a tak jsem se místo srazu
zúčastnil Mistrovství Moravy tanečních formací v Ostravě, kde tančila moje dcera. Tak snad příątě
P.S.
asi jsem to měl napsat na začátek, ale díky levisovi za vąe: dobrá hospůdka, jeątě lepąí parkování v přelidněném Svatém kopečku a to chlupaté finále - prostě dík.
Přílohy
8 ks Xsar.jpg (87.17 KiB) Zobrazeno 11500 krát
Rope a mravenecnik.jpg (92.69 KiB) Zobrazeno 11500 krát
Moc díky Lewisovi, pěkně jsme pokecali. A mravenečník byl super.
Xsara picasso 1,6/80Kw, 3/2007, exclusive, panoramatická střecha, couvací senzory, barva červená lucifer, ledková denní světla a více info TU už bohužel Ex XSARA II Baffy 0 Viteon 0 Kleki 0
Takľe taky přidám jednu "exkluzivní" fotku z 1.Moravskoslezskýho srazu ... Poděkování Lewisovi a vlastně vąem ľe přijeli ... účast jak na čtyři "praľský srazy" ..... Z osmi Xsar bylo devět Exklusivů ... !!!!
No ale fotky vkládat uľ nemůľu , tak je tady :
http://www.ukazto.com/?img=1.Moravskosl ... rasraz.jpg ...ty daląí dva Exklusivy tam bohuľel nemám ....
K důstojnému stáří patří bohaté vzpomínky, pár vrásek a možná že i jizev - dobrodruzi zkrátka nikdy nevedou nudné životy. Dobrodružství, který není nebezpečný, není dobrodružství. Život je jedna dlouhá posloupnost více či méně rizikovejch momentů.
Díky , uľ jsem hledal jak se ta adresa má dát mezi ty [img] ..... aby se to tady ukázalo ....
K důstojnému stáří patří bohaté vzpomínky, pár vrásek a možná že i jizev - dobrodruzi zkrátka nikdy nevedou nudné životy. Dobrodružství, který není nebezpečný, není dobrodružství. Život je jedna dlouhá posloupnost více či méně rizikovejch momentů.
bylo to maximalně super.Levisovi patří velký dík bohuľel nemám kabel k fo»áku, tak nějakou fotku zkusím semka strčit jak dojedu v neděli večer do Vyąkova
Jo, jo musím souhlasit, sraz neměl chybu. Kdyby náą mladej ( 2 roky ) nebyl tak protivnej, mohl jsem tam zůstat aľ do konce.
Tak jeątě jednou díky Levisovi za supr organizaci
Pěkný kluci,
rozhodně z Vás sálá mír, ątěstí, spokojenost....jen tak dál.Skoro mě to inspiruje k vyhláąení soutěľe o nejhezčí, či neją»astnějąí úsměv, či nejhezčí foto ze srazů