ahojte, mám na vás Xsaramádi otázku.Máte niekto andelské oči, na Xsare II ,od výrobcu SONAR?je jedno ,či v prevedení chrom ,alebo čiernej,chcem vedieť,či máte urobenú predprípravu na domontovanie motorčekov naklápania.Tie motorčeky totiž mám,len som sa na to nepozeral,či sa to dá domontovať
mám ale boli už s motorčekami, takže ti to asi moc nepomohlo
Minulosť: Citroensára1.6 16V r.v.2001 Minulosť: Karol I 407 2.0 HDI 100kW r.v.2008 Minulosť: Karol II 508 Hybrid 4x4 2.0 HDI 120kW r.v.2015 Prítomnosť: Karol III 3008 2.0 bohužiaľ už BlueHDI 133kW r.v. 2018
nie to mi velmi nepomohlo ale dakujem.len by som potreboval vediet,ako a kde sú tie motorceky uchytene.mam origo motorceny AutomotiveLight, tak tie by som tam chcel nahodit,samozrejme ak by to slo
Ahoj, dnes mi namontovali světla a přišli jsme na to že tam nesvítí ty krožky ( jsou v nich popraskané diody ) Nevíte někdo zda se dá zakoupit nově samostatné kroužky? Mám tyto světla.. Díky
Kup si pár kousků diod a přepájej je místo těch původních .. diody tě vyjdou na max 150kč, v jednom kroužku jsou 2diody Už jsem to dělal byla to brnkačka (ktěm diodám se dostaneš ,když sundáš zadní gumovou krytku)