Xsara hudba, repra a vše kolem....

Moderátoři: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

Příspěvekod Rope » pát 29. úno 2008, 21:33

divizion píše:A co tady tohle radio?
:roll: http://www.aukro.cz/item321571124__auto ... cool_.html

Na můj vkus má prodejce dost negativních hodnocení typu uľ měsíc čekám a nic, ale na druhou stranu je napsáno ľe pochází z Ostravy, takľe pokud se domluvíą tak to můľeą koupit třeba přeze mne. Jinak co se týče rádia, tak cena bude odpovídat kvalitě. Nechci rozpoutat zase nějakou debatu o tom nebo tamtom, ale pokud na rádiu není napsano pioneer, kenwood, panasonic sony atp. tak to prostě není to pravé ořechové.
Xsara picasso 1,6/80Kw, 3/2007, exclusive, panoramatická střecha, couvací senzory, barva červená lucifer, ledková denní světla a více info TU už bohužel Ex
XSARA II
Baffy 0
Viteon 0
Kleki 0
Rope
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: X picasso, 1,6 benzín

Příspěvekod divizion » sob 1. bře 2008, 6:32

Značka je prostě značka.Zkusim si nejdřive objednat ten konvertor a kdyz to nebude ono tak potom pujdu do radia,jelikoz to neni levna zalezitost i s tim adapterem. :(
xsara II 1,6 16V r.v01
divizion
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvekod Rope » sob 1. bře 2008, 22:26

Proč budeą kupovat ty krabičky, kdyľ si pak koupíą rádio a nebudeą to potřebovat?
Xsara picasso 1,6/80Kw, 3/2007, exclusive, panoramatická střecha, couvací senzory, barva červená lucifer, ledková denní světla a více info TU už bohužel Ex
XSARA II
Baffy 0
Viteon 0
Kleki 0
Rope
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Příspěvekod divizion » ned 2. bře 2008, 7:14

Rope píše:Proč budeą kupovat ty krabičky, kdyľ si pak koupíą rádio a nebudeą to potřebovat?

Tak ono je rozdil 180kc nebo par tisic za radio atd.
xsara II 1,6 16V r.v01
divizion
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvekod ColinMcRay » ned 2. bře 2008, 9:20

stejně kvlita toho jak ti to bude hrát je des. radąi uľ dát nějaké praąulky navíc a mít pořádné audio a ne najkou náhraľku. To ovąem neplatí u sluľebních aut, tam klidně ale do svojeho auta bych si tuhle hruzu nikdy nedal.
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
ColinMcRay
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: ŠKODA Auto... Simply Rebel

Příspěvekod Rope » ned 2. bře 2008, 10:00

Já jsem ty adaptéry taky dvakrát dával do auta, ale byly to případy (mazda6 a nějaká toyota) kdy člověk chtěl subwofer a nemohl vyměnit rádio, takľe to chápu. jen nechápu kdyľ moľnost výměny rádia je ......
Pokud to je o penězích, tak tady mám jednoho sencora s MP3 a výstupem na subwofer, cením si ho na 1000kč.
TO COLIN: prosím tě nemohl by jsi přispívat jenom v sekci tunning? Proč?
Hrozně se mi nelíbí tvůj podpis, odtahuje to oči a je to nepříjemné. Navíc to není citroen. Dle debaty na icq nejsem jedinný komu to vadí, jen neumím drľet hubu. Vzhůru na BMWclub,, tam sklidíą obdiv. :lol:
XSARA II
Baffy 0
Viteon 0
Kleki 0
Rope
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Příspěvekod Sbohem vąem » ned 2. bře 2008, 10:19

S video podpisem trochu souhlasím,ale myslím,ľe si Colin můľe přispívat kam chce.Video je pěkně udělané,ale chybí tam ta Xsara.
Co se týče rádia je Sencor dobrá volba za dobrý peníz s dobrou výbavou,jen je trochu pozoruhodné,ľe vąe co je od Sencoru vydrľí sotva 2 roky a pak uľ nic,mám stím vlastní zkuąenost u více elektroniky.
Jinak hudba mi max. pomáhá neslyąet pazvuky auta,jinak mě vyvadí z koncetrace a raději poslouhám motor,jinak i Vlastím má na to stejný názor. http://auto.idnes.cz/horvath-hlasita-hu ... _osoby_fdv
Sbohem vąem

Příspěvekod ColinMcRay » ned 2. bře 2008, 11:45

Rope ,Rope, Rope... co Ti na to mám říct... jestli Ti to tak vadí taxi vypni obrázky a máą pokoj... nic nebudu vypínat ani měnit. :-afr:-
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
ColinMcRay
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: ŠKODA Auto... Simply Rebel

Příspěvekod urpin » ned 2. bře 2008, 14:57

ten podpis mezi Xsary rozhodně nepatří.
současnost - Toyota C-HR 1.2
bejvalka - C4 3dv 1.6ka okřídlené VTR
bejvalka - Xsara 3dvířková 1.4ka
urpin
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: Toyota C-HR

Příspěvekod divizion » ned 2. bře 2008, 15:09

Rope píše:Já jsem ty adaptéry taky dvakrát dával do auta, ale byly to případy (mazda6 a nějaká toyota) kdy člověk chtěl subwofer a nemohl vyměnit rádio, takľe to chápu. jen nechápu kdyľ moľnost výměny rádia je ......
Pokud to je o penězích, tak tady mám jednoho sencora s MP3 a výstupem na subwofer, cením si ho na 1000kč.
Hrozně se mi nelíbí tvůj podpis, odtahuje to oči a je to nepříjemné. Navíc to není citroen. Dle debaty na icq nejsem jedinný komu to vadí, jen neumím drľet hubu. Vzhůru na BMWclub,, tam sklidíą obdiv. :lol:

Jeste cekam jak zareaguje ta firma co jsme jim psal co prodava ty ramecky,jestli to tam pasuje.
xsara II 1,6 16V r.v01
divizion
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvekod divizion » ned 2. bře 2008, 15:10

Rope píše:Já jsem ty adaptéry taky dvakrát dával do auta, ale byly to případy (mazda6 a nějaká toyota) kdy člověk chtěl subwofer a nemohl vyměnit rádio, takľe to chápu. jen nechápu kdyľ moľnost výměny rádia je ......

Jeste cekam jak zareaguje ta firma co jsme jim psal co prodava ty ramecky,jestli to tam pasuje.
xsara II 1,6 16V r.v01
divizion
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvekod Rope » ned 2. bře 2008, 18:38

Coline: neber jméno boľí nadarmo 8)
Klidně si pią kde chceą, třeba v Petřvaldě na zastávku, já to číst nebudu, jenom mi je nepříjemné pro oči to bmw.
XSARA II
Baffy 0
Viteon 0
Kleki 0
Rope
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Příspěvekod divizion » ned 2. bře 2008, 19:17

Kdybch nahodou se rozhodnl pro radio a byl by ten ramecek bylo by tohle dostacujici?
http://www.audiocar.cz/detail-autoradia ... b-511.html
xsara II 1,6 16V r.v01
divizion
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvekod divizion » ned 2. bře 2008, 19:22

Mimichodem nejak to pujde,nasel jsem to na jakej si spanelskych strankach?
Přílohy
Bez názvu.JPG
Bez názvu.JPG (20.19 KiB) Zobrazeno 11977 krát
xsara II 1,6 16V r.v01
divizion
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvekod semtamtuk » ned 2. bře 2008, 19:22

Chlapci chtěl bych si koupit autorádio s nějakejma vychytávkama :arrow: asi mi řeknete ,ľe je to krám,ale já tam mám zatím panasonic CQ-C1001N tak to na mě navalte,ale opatrně mám slabé srdce a nervy http://www.aamobilmarket.cz/store/goods ... sID=105012
Těžká noha Jarda Pikaču 2.0HDI rv.2001 najeto asi 101500Km Běloba žrout do 6,4 litru ropy jenom couračky
semtamtuk
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

PředchozíDalší

Zpět na Autohifi