Moderátoři: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček
urpin píše:ąkoda ľe uľ se nedělají tyto zadní v černém .. kdyľ jsme je s Lukym objednávali tak uľ nebyly
... holku moji modrou už dráždí někdo jiný...
zabicka píše:jaydee_peta píše:no... právě nad tím, jestli chci, poslední dobou furt přemejąlim a nedokáľu se dobrat výsledkuale timhle si mi troąku pomohla no
![]()
Ja bych cerny AE k chromovym zadnim nedavala... to bych radsi udelala na aute jinou upravu...
... holku moji modrou už dráždí někdo jiný...
jaydee_peta píše:urpin píše:ąkoda ľe uľ se nedělají tyto zadní v černém .. kdyľ jsme je s Lukym objednávali tak uľ nebyly
to víą, vánoceale měly je na víc shopech...

ColinMcRay píše:jaydee_peta píše:nevite nekdo, co je pravdy na tom, ze by se do angel eyes nemely davat xenony kvuli moc velkym teplotam???
Je to absolutní blbost... kamoą uľ jezdí rok a pul s AE + Xenon a ľádný problém

mrshka píše:to jeanes: jsi můj člověk, přesně ty samé mám vybrané, ale jeątě nevím, kdy si je nadělím

mrshka píše:to je přesný, budou sedět na větąinu barev, protoľe jsou svým způsobem hooodně podobný sériovým a to se mi líbí - změníą sice vzhled, ale nenabouráą tím tu rovnováhu, jaká je daná z výroby![]()
jj, časem si je nadělím - za tu cenu se dají. ale myslím, ľe někdo z vás bude rychlejąí

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 návštevníků