Moderátoři: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

... holku moji modrou už dráždí někdo jiný...

Milan D. píše:Myslím si, ľe vzduchový filtr má určitě vliv na spotřebu, ale palivový filtr - to teda nevím tam bych to spíąe viděl na zachycování nečistot a tím větąí ohleduplnost na čerpadlo, vstřiky apod, jsem jen laik.

Bronnsky1.9td píše:P.S. Jo jináč mám téľ 1.9Td Break a téľ mi to neľere enom 5L , jak nekerým, ale cosi okolo 7. Teda včíl v zimě.

MP píše:No,tak je to az přílią na 1,9TD ... já jezdím i teď v zimě , kdyľ jsem línej sundat ze střechy střeąní box , do těch ąesti litrů ...
A mám tam taky MANN FILTR P716 ... zrovna dnes jsem byl v jejich podnikové prodejně v Nové Vsi a koupil tam vąechny 4 filtry co jsou v autě ( celkem za 1100 Kč )

CHiP píše:Milan D. píše:Myslím si, ľe vzduchový filtr má určitě vliv na spotřebu, ale palivový filtr - to teda nevím tam bych to spíąe viděl na zachycování nečistot a tím větąí ohleduplnost na čerpadlo, vstřiky apod, jsem jen laik.
To ľe vzduchový filtr má na spotřebu nemalí vliv, je bez diskuze. Ale kdyľ bude mizerně průchodný palivový filtr, tak to nebude kloudně táhnou. Sice řidič bude mít nohu na podlaze ale ono to sotva pojede. Půjde tam omezené mnoľství nafty. Ve výsledku tedy bude mít řidič niľąí spotřebu se zasraným palivovým filtrem, neľ kdyľ bude mít nový, plně průchozí
Ale kdyľ tu někdo píąe, ľe nový palivový filtr mu sníľil spotřebu o 1,5l/100km nafty, tak bych to chtěl mít podloľené nějakými fakty, protoľe podle mě je to holý nesmysl

BennyRay píše:MP píše:No,tak je to az přílią na 1,9TD ... já jezdím i teď v zimě , kdyľ jsem línej sundat ze střechy střeąní box , do těch ąesti litrů ...
A mám tam taky MANN FILTR P716 ... zrovna dnes jsem byl v jejich podnikové prodejně v Nové Vsi a koupil tam vąechny 4 filtry co jsou v autě ( celkem za 1100 Kč )
Taky občas jezdím kolem, co vyráběj vąechno za filtry??

K4my píše:koukni na muj podpis mam tam obrazek s minirecenzi mojeho auta

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků