Liberec

Moderátoři: Rope, baffy, viteon, Kleki

Re: Liberec

Příspěvekod viteon » sob 29. lis 2008, 15:22

nechci se vám motat do libereckého srazu (každopádně tam ode mě pozdravujte kolegu verdoma) ale šutr většínou odstřelí do boku (pak je to možná i cítit na autě/volantu), takže bych si tou Xsarou ani nebyl jistý, dozadu většinou střílí náklaďáky z krubého vzorku nebo dvoumontáže. Ale s tím názorem o pojištění skla souhlasím - Kooperativa ho míá k pojištění gratis, ostatní i kolem 5kila. Jsem srazy posedlý ale tentokrát nepřijedu :D
viteon
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: (A-C4 1,6ka) + (V-C-HR 1,2ka)

Příspěvekod Cvrček » sob 29. lis 2008, 22:40

Koukám zajímavá debata se rozvinula o zásahu čelního skla.
Takže, za 1: Tato Sára parkuje u Kačáku z druhý strany. Nevím,jestli to je ještě Krásná Studánka,nebo už Stráž. Tuhle jsem si původně pletl s Vlkovou.
za 2: Má drahá chytla šutrák od kamionu,kterej jel v protisměru. Prej to byla šlupka! Kamion se nevědělo,jakej to byl,vyřešilo se to přes známé kluky z ČSAD. A výměna proběhla těsně před srazem v Semilech.
za 3: Máme připojištěný obvodový skla. Klika,letos se mi to vyplatilo.
za 4: V zimě odletěl šutr od našeho zadního kola a trefil přední sklo kamaráda za námi. Vůbec nic sem necítil a kamarád to sklo už měl nahlášený na výměnu.
za 5: Jindroslave,takovej zásah naštve. Ale neboj,my dostali zásah necelej měsíc po výměně. Větší auťák na dálnici u Mladý Boleslavy.

Tak a teď to hlavní. Pánové,koukám že Jablonečtí by raději na pérdeli seděli,tak uděláme malej kompromis. Jelikož na Královce nás nechtějí a na Black Bowlu mi nejsou schopni říci,jestli nás vezmou. Prej zavolejte mi ve středu. Tak jsem sháněl jinej Bowling a v liberecký Tipsport aréně mi bez problému zarezervovali dvě dráhy od tří do pěti a můžem zatím i o hoďku dýl.
Takže sraz buď u hypru nebo u Glóbu,můžem dát řekněme hodinku pokec v kavárně a pak přejezd na bowling. Záleží na vás,jestli chcete spanilku,nebo přímou cestu. To by se pak vymyslela nějaká ta projížďka po Liberci.

Můj návrh:
Sobota 13. prosince 2008
13:00 sraz u Globusu na parkovišti od čerpací stanice (pozor!!! Toto je změna o proti první verzi. Na přání.)
----- pokec,přesun, kavárna,přesun zpět,přejezd
15:00 bowling ( do 17:00)
----- a můžem třeba pařit dál

A je ctí,že se na nás chce přijet podívat plzeňský xsamarád engila!

Takže teď od vás potřebuju vědět přesné počty,kdo se zůčastní a jestli mám potvrdit jednu,nebo dvě drány. Na jednu se vejde osm hráčů.
Čas máte do středy do 11:59.
v případě dotazu,můžete na Icq (pokud někdo nemá,tak je to 458-527-256) a nebo na telefon. Na něj raději tento týden dopoledne a číslo si najděte v tomhle vláknu na čtvrtý straně.

Účast zatím je jistá: Cvrček + píďalka + plus prďola v kočárku
Bafík1 + Bafík2

A další ????????
Naposledy upravil Cvrček dne ned 30. lis 2008, 20:01, celkově upraveno 1
Nyní: Xsara Picasso 2,0 HDi r.v.2001 stříbrný tahoun. A bohužel věčná špindíra na podložkách s polepenou prdelkou. Těžko nás přehlídnete ;)
Dříve: Xsara Break 1,9TD r.v.1998
Cvrček
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: Xsara Picasso 2.0 HDi , r.v.2001

Příspěvekod engila » ned 30. lis 2008, 18:40

ja na 99% viz psal jsem na icq :?
Coupe, 1.8i 8v, r.v. 98 takova zelena s uza zvukem vyfuku:D ted Xsara II 1.4
engila
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Vůz: Coupe, 1.8i 8v, r.v. 98 takova zelena s uza zvukem vyfuku:D -minulost... ted Xsara II 1.4

Příspěvekod Cvrček » ned 30. lis 2008, 20:07

Jo jo. Už jsme se domluvili. Akorát pozor,změnilo se místo setkání,ale to ti ještě vysvětlím. Bloudit nebudeš.

Takže potvrdili: ještě Vlk s doprovodem, Verdomovic a čestný host engila.
Nyní: Xsara Picasso 2,0 HDi r.v.2001 stříbrný tahoun. A bohužel věčná špindíra na podložkách s polepenou prdelkou. Těžko nás přehlídnete ;)
Cvrček
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Příspěvekod MP » pon 1. pro 2008, 8:53

Tak tady řešíme odlétávající šutry a já v sobotu odpoledne jeden takovej chytl :? ... míjel jsem se ( shodou náhod s Xsarou Picasso ) , rana jaxviňa , čumím kam jsem to dostal , už jsem si myslel že tam nic není a po pár km jsem si všiml přímo před očima malýho ťukancu ...
K důstojnému stáří patří bohaté vzpomínky, pár vrásek a možná že i jizev - dobrodruzi zkrátka nikdy nevedou nudné životy.
Dobrodružství, který není nebezpečný, není dobrodružství.
Život je jedna dlouhá posloupnost více či méně rizikovejch momentů.
MP
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: Peugeot 807 2.0 HDi - 2011+ Peugeot 807 2.0 HDi - 2012

Příspěvekod Kvido » pon 1. pro 2008, 12:21

Lidi proč tu řešíte šutry ?
Si je budete na srazu házet do oken ?
Hraju s vámi já je mám všechny pojištěné. :D
Hyundai i30 combi 1.4 T-GDI 2019
Kvido
Čestný člen
Čestný člen

Vůz: Hyundai i30 combi, 1.4 T-GDi,2019

Příspěvekod jaydee_peta » pon 1. pro 2008, 22:32

Já tam taky jednu ďubku mám a nepos..u se z toho no :-D
Už jen 1x Xsaruška 1.8i Red Flower
Peugeot 307 2.0i 16V Black Power:-)
Obrázek ... holku moji modrou už dráždí někdo jiný...
jaydee_peta
Profesionál
Profesionál

Vůz: Xsara 1.8i

Příspěvekod Cvrček » úte 2. pro 2008, 12:07

Kvido píše:Lidi proč tu řešíte šutry ?
Si je budete na srazu házet do oken ?
Hraju s vámi já je mám všechny pojištěné. :D

Sice nic takového neplánuji,ale jestli chceš,tak na letošní velkej sraz pro tebe přivezu nějakou hezkou "dlažku". :lol:

A teď k věci: Účast je zatím potvrzena:
Cvrček: 2+1
Bafíci: 2
Verdom: 2+2
Vlk: 2+1
Jindroslav: 2
riggo: 1+1
Engila: 1

Jay_dee zatím nemá jasno. Tak doufám,že dorazí. Takže to nebudu víc řešit a nechám zarezervovaná dvě dráhy. Kdyby se někdo přidal. Maximálně můžem jednu dráhu odřeknout na místě.

Jo a kdyby ještě někdo chtěl,tak se může ještě přidat!!!
Naposledy upravil Cvrček dne stř 3. pro 2008, 9:33, celkově upraveno 2
Cvrček
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Příspěvekod riggo » úte 2. pro 2008, 20:52

Sice uz jsem to zminoval kdesi vyse v tomto vlaknu, lec vypadl jsem ze seznamu :wink: takze timto tez potvrzuji ucast.
"....a takhle my tady žijem!" :-)
riggo
Profesionál
Profesionál

Vůz: Xsara I 1,9D 50kW, r.v.98,po 300tis.km se mnou minulost, ted Seat Toledo III, r.v.2006,1,9TDi 77kW

Příspěvekod Cvrček » úte 2. pro 2008, 23:11

Neboj riggo,ze seznamu jsi nevypadl. Jen jsem dneska odpoledne,když jsem odesílal SZ pár dalším registrovaným z liberecka,zdělal kopanec a tu pro tebe jsem si uložil a neodeslal. :oops: Ale neboj,už tě dopisuji. Jo,malej dotázek. Dorazíš sám,či s nějakým doprovodem?
A abych nezapomněl,ty vlastně ani chybět nemůžeš. Vždyť jsi po minulém srazu slíbil,že si vezmeš pedagogický dohled nad držk..,pardon ukecanou mladou paní Bafíkem! :lol:
Cvrček
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Příspěvekod riggo » stř 3. pro 2008, 7:52

Noooo, je rano, prave jsem dorazil k "soustruhu" a ctu si tu Tvou posledni zpravu, Cvrcku, a jsem total mrtvej smichy :mudr: :mudr: :mudr: z ty drz..!!!! Tos me vazne rozsekal!!!! Mas pravdu, minule jsem se pidil, kdoze to neustale vyrusoval klid na semilskem srazu. Uplne jsem zapomnel, ze budu muset tentokrat odborne dozorovat :D jo a prijedu sice s doprovodem, ale pokud by to nevadilo, bude to muj temer 13-tilety synek, koulema uz hazi(bowlingovejma samozrejme :idea: )
"....a takhle my tady žijem!" :-)
riggo
Profesionál
Profesionál

Vůz: Xsara I 1,9D 50kW, r.v.98,po 300tis.km se mnou minulost, ted Seat Toledo III, r.v.2006,1,9TDi 77kW

Příspěvekod Cvrček » stř 3. pro 2008, 11:56

Koukám,vtip se mi poved. Akorát doufám,že Bafík se sem podívá až po srazu,jinak ze mě už fakt bude mrtvá kobylka... :twisted:
Vím,že jsi zmiňoval,že budeš mít u sebe syna. Tak proto jsem se ptal. Mimochodem,jestli to ještě někomu nedošlo,tak to v seznamu za plusem jsou právě děti.
Cvrček
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Příspěvekod jaydee_peta » stř 3. pro 2008, 14:12

to bude ale mazec:-)
Už jen 1x Xsaruška 1.8i Red Flower
Peugeot 307 2.0i 16V Black Power:-)
Obrázek ... holku moji modrou už dráždí někdo jiný...
jaydee_peta
Profesionál
Profesionál

Vůz: Xsara 1.8i

Příspěvekod Cvrček » ned 7. pro 2008, 12:14

Takže vážení pozor,pozor!!!

Nastala malinká změna na zpestření programu. Ačkoliv jsem to chtěl nechat jako překvapení,ale vzhledem k počasí to raději oznámím. Vlk s sebou přiveze miničtyřkolku,takže doporučuji si sebou vzít něco druhého na sebe z důvodu možného zašpinění. Jinak místo na řádění bude na parkovišti u arény. Takže bych to viděl tak,že asi zkrátíme posezení v kavárně.

Pohov.
Naposledy upravil Cvrček dne sob 2. led 2010, 20:58, celkově upraveno 1
Cvrček
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Příspěvekod bafík » ned 7. pro 2008, 20:04

cvrčku, máš smůlu!!!!!!!!!!! :mudr:
Přečetla jsem si to dřív a rozsekám tě jak malýho!!!!!!!!!

Jsem taková jaká jsem a nikdo mi do toho nebude drž..... vod toho sem tu já :mrgreen: :mrgreen: :lol:
Ne dělám si srandu, nikoho sekat nebudu, ale u tebe si píšu velký významný mínus
bafík
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

PředchozíDalší

Zpět na Proběhlé srazy