tak predat a kupit novu aj s klimou to by bolo naozaj najjednoduhsie. Akurat sa to uz neoplati predavat lebo by som za nu dostal len par supiek aj ked je v perfektnom stave. A klima je jedina vec co mi na tom aute chyba, inac som max. spokojny a druha by sa takto vydarit nemusela. Takze by som ju chcel radsej vyjazdit do konca ako za nu dostat almuznu.
xsara I 1,8i 8V krasna vinovo cervena metla ale bez klimy ale so strešným oknom , C5 II 2,0i aj s klimou
Pokud to myslis vazne,tak sem ti vyhrabal v nezodpovezenych dotazem pod topicem uklid garaze(cesky s hackama carkama) nabidku a je tam i foun treba to jeste bude mit a tobe se to hodi.Jinak auto bez klimy bych uz nebral
dik za odpovede. Asi som si to uz rozmyslel je to naozaj dost penazi. Najrozumnejsie bude vydrzat to bez klimy este rok-dva a kupit mladsiu aj s klimou ... Stresne okno nastastie mam a v lete ho hodne vyuzivam...tiez super vec
xsara I 1,8i 8V krasna vinovo cervena metla ale bez klimy ale so strešným oknom , C5 II 2,0i aj s klimou
No neviem ci by spravil dobre. Kamarat ma C4 a slusneho a pekneho slova na to auto nema.. Najprv som si myslel ze ma len smolu na chybny kus, ale vraj su C4 hrozne kazove a nespolahlive.. Otec ma C4 Picasso a zatial spokojnost, tak neviem, mozno tie nove C4 uz budu v pohode:-)
no aj my mame doma c4 a mas pravdu, auto nic moc...ja jazdim na xsare, a je na tom lepsie co sa tyka kvality plastov(myslim tym odolnost voci pouzivaniu), dalej v kvalite spravovania auta ako celku. V c4 najdes vela detailov, ktore ta presvedcia o tom, ze to auto je nepodarena skladacka...
ja nevim, tatik ji ma a jenom si chrochta, jak je to supr auto, nicmene to neni citroen, ale jezdcum ala loeb c4 musi vyhovovat. Kdo chce pohodli, koupi si rovnou novou c5 s hydraulikou ;o) skoda ty ceny ( ale za par let, kdo vi
To mas asi pravdu...uz to bude chciet nieco novsie. skoda ze ju prestali vyrabat. Je to urcite jeden z najvydarenejsich Citroenov. Ale C4 sa mi moc nepaci...ved uvidime