Killroy píše:brko mimo jiné píše:... jsem autor článku na výąe zmíněném odkazu a radikálně s tebou musím nesouhlasit...
Rozumím. Tvůj článek jsem nečetl, ale není ani jakýkoliv reálný důvod si cokoliv vymýąlet. Napsal jsem jen to jak to na mne zapůsobilo a osobně jsem se té montáľe nezúčastnil. Co se týče směsi, měl jsem svojí novou a chtěl jsem to vypláchnout a vyměnit. Kolik by jim tedy skutečně vyteklo nebylo v mém případě podstatné. To zda museli vymontovat úplně vąechno nebo ne, také ne. Rozhodující je ľe to udělali bezchybně a to je to co mi zajímá. Radiátor je nový, je to vidět od motoru tam kde ústí hadice dovnitř a topí to mnohem líp neľ předtím. Starý byl totál a uľ mi potom teklo hnedle i na nohy. Cokoliv o tom ľe by mne "natáhli" tím odmítám - na to se přílią dobře známe a bylo by to příleľitostně "na oplátku". To spíą v Citroenu uľ neví co za to víc chtít. Alespoň tady v tom u nás a proto jsem to tam nedal...
BTW: uľ jsem se přesvědčil ľe ne vąechno co mi kdy u Citroena nakukali, byla vľdycky pravda. IMHO jako kaľdý jiný hájí pouze "svůj kąeft" a nikomu nic moc radit nechtějí. Kdyľ ty se domníváą ľe já si vymýąlím, můľu já si moľná zase myslet ľe ty reprezentujeą jednoho z nich...
V ľádném případě nejsem příznivce jakýchkoliv servisů, Citroena uľ vůbec ne. Pokud ti topení opravdu vyměnili za 3500,- tak tě můľu uklidnit, ľe cena je to hodně kamarádská, protoľe po mně vąude chtěli cca. 8000 - 10000tis. Navíc čekání týden, dva. Proto jsem se do toho pustil sám. Kaľdopádně pokud to někdo stihne za den a dělá to poprvé, má můj obdiv. Holt, asi dobrej oddíl