Ja som zacinal na S120L (rv 1976) mala asi 250 000 km s jednou generalkou, plna spokojnost, pri beznej udrzbe vydrzi naveky, najzdil som s nou asi 30 000 a isla z domu, pretoze som medzitym zohnal S110R (rv 1980),ta dostala komplet vyvarenie kasne a novy lak, najazdil som s nou zatial 40 000 km... Okrem toho som jazdil na rodicovskom Daewoo Nexia 1,5 (asi 20 000 km), sluzobaky: VW Transporter 2,4D, nejaky golf, felda 1,3, fabia 1,4, passat 1,8T (dokopy asi 60 000)
Zhrnutie
- najlepsie sa citim v Erke (S110R), to je auto, ktore ma dusu, za ktorym sa plno ludi obzrie, ma skvely dizajn, jazda je zabavna
- potom nastupuje Passat 1,8T - parada, taha to ako raketa, kedze to bol sluzobak, spotrebu som neriesil
- 3. miesto - Xsara (100x lepsie auto ako vsetky feldy fobie koktavie a golfy), priestranne, pohodlne, na to ze mam len 1,4 je aj dostatocne pruzne na nase cesty, spotreba nadherna (6,5 priemer za 40 000km), skvely podvozok, to co si mozem dovolit s Xsarou v zakrutach, to by fabia pri takej rachlosti nezvladla..

Podla mna je to pre mna idealne auto, ktore mi staci na vsetky aktivity a skodovecka moze odpocivat v garazi a sluzit len na letne nedelne vylety a zrazy