Jen jsem se chtěl zeptat jestli bere někdo i menželky?Moje žena říká že jestli tam nebudou nějaké holki,tak nikam nejede. Tak dejte vědět,at má klidné spaní.
Tak bohužel se nedostavím ačkoliv jsem se původně přihlásil. Frčím na celý víkend úplně jinam. Moc mě to mrzí, těšil jsem se, že vás zase uvidím. Doufám, že se potkáme na dalším srazu.
Xsara II 2.0i 16V Exclusive (28. 5. 2001) se samolepkou a na podložkách Kia Ceed SW 1.4 MPi (2017)
Tak aby těch špatnejch zpráv nebylo málo i já přidávám . Vzhledem k tomu že Jitka má ze soboty na neděli službu , tak se zůčastníme jen od pátku do sobotního odpoledne .
K důstojnému stáří patří bohaté vzpomínky, pár vrásek a možná že i jizev - dobrodruzi zkrátka nikdy nevedou nudné životy. Dobrodružství, který není nebezpečný, není dobrodružství. Život je jedna dlouhá posloupnost více či méně rizikovejch momentů.
Zde dávám na vybrání již ted jídelní lístek z restaurace kde máme reservaci. Tudíž si každý již teď může vybrat a ohromit číšníka okamžitou objednávkou. Časový stres nebude tudíž si můžete dát i nějakou specialitu do 1 hod ostaní klidně počkají http://restaurace.onyxlednice.cz/listek.html
Žijte každý svůj den jakoby byl poslední. ICQ 226 245 685
ono to bylo takové komplikované na 5.MS srazu se čekalo jen na mě až mi donesou po obědě štrudl, tak se 40 lidi peklo na slunku a štrudl nikde nakonec jsem ho oželel pro dobro všech, ale nedal jsem si ani kafíčko ani štrudl tak doufám že si na celo spravím chuť nejsem nějaký fanatik do štrudlu ale ka kafíčku to potěší, vždyť to určitě znáš
No my se učastníme bohužel až od sobotního rána.Jsem ted dost pracovně vytížen a nestíhám.Ale i tak se už mooc těším,až konečně poznám lidi s tohoto fora.
Jen pár drobností: Bude tombola? Zajistil jsem do ní pár věcí, tak jestli je mám brát. Bude pívo ze sudu? Po zkušenostech z minulého celo srazu jsem vyškemral 6 nových půllitrů a 2 třetinkový. Tak jestli je mám taky vzít.
F*ck fuel Economy, my Ford just used all the gas your Hybrid saved ....