Na úvod sa chcem všetkým poďakovať, ktorý prispievajú do tohoto fóra svojimi radami mal som tu česť odtiaľto už čerpať rady tak vrelé díky.
Mám problém so svojou Xsarou 2 je to 1.9 D r.v. 2001 51kw 1868cm. naj. 196000km
K problému pri zošliapnutí plynového pedálu hlavne na rovine pred stúpaním sa neberie do otáčok ale lenivo naberá rýchlosť a okolo 3000 zostane ako keby viac nevládala a pri uberaní plynu sa javí ako keby som začal pridávať.
Prečítal som si tu už veľa názorov o váhe vzduchu ako ju vyčistiť o ERG ventile, ktorý mi dnes zas... čerpadlo netesní spoj a taktiež o snímači tlaku na čerpadle mám dojem že všetky tieto veci sú aj na mojom motore.Rád by som poprosil o radu na čo sa zamerať čerpadlo Lukas je po repase a bolo na stolici to pomohlo aspoň trocha sa to zlepšilo.Prikladám foto či som správne pochopil čo je váha vzduchu ERG ventil a snímač tlaku paliva.
Stačí na zablokovanie ERG ventilu stačí zaslepiť hadičku na podlaku je to jedno ktorú? a čo s elekt. konektorom ktorý je na ňom zospodu.
Som tak trocha zúfalý keď sa musím aj do menších kopcov vliecť za kamionmi, mám strach že začnem prebiehať stupím na plynový pedal a budem potrebovať niekoho zo zadu aby ma potlačil
Ďakujem za radu vopred.