Startovani 2.0 vts

Moderátoři: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

Startovani 2.0 vts

Příspěvekod alaskala » ned 30. lis 2008, 10:07

Zdravim při chladném počasi se mi nedaři nastartovat na poprvé,začalo to delat jak se ochladilo.Ale po druhem nastartování je všechno v pohode,dela to z vás nekomu taky?dik
xsara 2.0 vts
alaskala
Přispěvatel
Přispěvatel

Vůz: xsara 2.0 vts

Re: Startovani 2.0 vts

Příspěvekod berry » ned 30. lis 2008, 16:11

me to delalo taky stim rozdilem ze sem uz nenastartoval dokud sem nevymenil svicky takze na leto kupuji nejake lepsi a na zimu ty co doporucuje citroen.
vw golf 2 gtd rat style xsara vts in progress.uz mam skoro hotovo. Street racing is not a crime
berry
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Vůz: xsara 2.0 16v vts

Příspěvekod alaskala » ned 30. lis 2008, 16:35

No mam tam brisk premium nedavno jsem je tam daval slapalo to pekne,ale jak se ochladilo tak to proste nestartuje na poprve doufam že nepřide neco horšiho :D
xsara 2.0 vts
alaskala
Přispěvatel
Přispěvatel

Vůz: xsara 2.0 vts

Příspěvekod berry » ned 30. lis 2008, 23:09

tobe to aspon blafne na podruhe me jak to nechytne napoprve tak uz nenastartuji dokud nevymenim svicky auto mam treti rok a kazdou zimu to same jak teplota klesne k nule tak nenastartuji dokud nedam jine svicky prvni rok sem mel denso iridium perfektni svicky na leto muzu jen doporucit ale jak teploty klesly byl konec dokud sem je nevytahl neocistil od benzinu a nenahral tak ani neskytla koupil sem ty nejobycejnejsi a nejlevnejsi svicky a celou zimu v pohode. (densa bohuzel letela ve vzteku do pole po chvili kdys sem si uvedomil kolik staly bylo pozde uz sem je nenasel a hledal sem dlouho :nasr? ) na jare koupil uz levnejsi 4bodove brisky a do zimy byl klid pak sem zase musel menit za obycejne. takze byt tebou zasel bych do obchodu a pro jistotu koupil obycejne svicky za 2 stovky. ale treba mas min tvdohlavou saru nez ja a nebudes je potrebovat :D
vw golf 2 gtd rat style xsara vts in progress.uz mam skoro hotovo. Street racing is not a crime
berry
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Vůz: xsara 2.0 16v vts

Příspěvekod Kvido » pon 1. pro 2008, 12:38

Jo Berry je impulsivní,tak jako s prahem.
Já se obával těch tuningových na zimu,ale zatím klepu,šlapou výborně na první škrt.
Origo jsem taky zahodil už po 500 km,motor škubal,blbnul a jak říkájí v Citroënu co xsara to originál a mé Xsaře zachutnaly tyto svíčky http://www.brisk.cz/index.php?page=tuning_premium_zc.html
Hyundai i30 combi 1.4 T-GDI 2019
Kvido
Čestný člen
Čestný člen

Vůz: Hyundai i30 combi, 1.4 T-GDi,2019

Zpět na Motor - benzín