Ahoj mel sem 2jkovou 3jku(s mlhovkama v narazniku) z roku 2003,bral sem ji z bazaru ve Štěrboholech v prosinci 2007 a mela najeto 165tisic(radsi sem vzal neco co ma najeto priznanejch dost km nez vzit neco co nejezdilo casto a ja bych mu dal po Praze zahul a nevydrzelo by ho,druha otazka je stocenej tachometr) a do tohohle dubna sem s ni najezdil cca 90tisic po Praze na taxiku(auto sem vratil a snad dal bez zavad jezdi).Mel sem jen 66kw,ale soudim,ze silnejsi motor nebude tak v zápřahu a vyzdrzi vic.Nicmene menil sem spojku,2x řemenici na klice a zhavicky jinak co se tyce motoru myslim,ze uz nic.Turbo a vstriky jako bych o nich nevedel tzn bez zavad

a mel sem cerpadlo siemens.Tak snad to bude i na "Tvym" 80 kw podobny nebo bez zavad.Ten dvouhmotovej setrvak,te potkat muze hned,ale nemusi,ale je to ranec cca 17tis.Taky bych si bejval radsi vzal 80kw a s automatem...Drzim palce pri koupi a na napsanou tady mezi Xsamarady P.S olej po 10-12tis 10w40+vzduchovej a 1x palivovej filtr,jo a rozvody ehm ty sem mel celou dobu od koupi v planu...,ale radsi je pokud budes mit penize vymen i s vodni pumpou.Potize mimo motor,byly jako u ostatnich vetsinou elektrika(husi krky),packa blinkru atd,ale to se tady resi a radi jak uspesne opravit

a pak co je tu uzasny je parta lidi a srazy,takze jak tu ma nekdo v podpisu Xsara=DOBRA VOLBA a HDi=Hodne Dobra Investice. Sem se rozepsal jo jeste snad spotreba dost 66kw melo spotrebu kolem 7litru ja 7,5 a nekdo tu psal,ze 80kw kolem 6litru