Problem je ten ze nemozem za studena nastartovat. Akonahle sa ochladilo tak auto nenastartuje ani keby chcem... Este ked boli teploty tak nad nulu tak na 2.-3. krat som nastartoval... ale teraz ako primrzlo vobec.
Popis chyby je taky ze rano sadnem do auta vonku mrzne vopcham klucik do zapalovania a palubka zacne robit somariny. Nahadzuje mi ze mam dvere otvorene alebo mi nefunguju smerovky ostane svietit zhavenie blika stopka a podobne. Auto nenastartuje. Ale ked odtlacim auto do garaze a necham ho tam 3 minuty tak nastartuje. Vsetko je zamrznute ale nastartuje.
Podozrieval som to na riadiacu jednotku tak som spravil test. Odpojil som ju zobral do vnutra na noc a rano som ju skusil nahodit do studeneho auta ... Ziadna zmena auto nenastartovalo ani ked bola celu noc riadiaca jednotka vo vnutri. A presne tie iste chyby ako zhavenie, dvere, blika bars co nezhasinaju kontrolky. Tak som znova odtlacil auto do garaze pockal 3 minuty a isiel do prace.
Zhavice su vsetky dobre su odskusane na baterke
Som z toho zufaly lebo kazde rano nemozem parkovat do garaze. Vacsi problem je ked niekde zaparkujem auto na pol dna tak uz nenastartujem ...