Ak som to dobre pochopil tak trvalá hláška o nedokončenej regenerácie išla zmazať ,ano? V tom prípade sa tým netráp a hlavne si dávaj pozor na to ,aby si neodstavoval auto počas regenerácie ,alebo aspoň raz začas to urobiť poriadne ,keďže si takýmto spôsobom filter odfajčíš raz-dva.
V prípade ,že som to nepochopil dobre a tá hláška trvá tak by som sa zameral na tú dvojitú klapku ,je možné ,že od EGR to je zaprasená a nezatvára. Problém by mohol robiť ešte snímač teploty na výstupe t.j. za FAP filtrom.V predošlom príspevku som nechal prílohu k tej klapke,
Nepíšeš či to bola nútená regenerácia ,alebo ste klasicky jazdili,ak to bolo jazdou ,tak bolo potrebné jazdiť tak aby ste tu teplotu dosiahli .Zrejme si ma nepochopil dobre ,tie otáčky a rýchlosť čo som napísal ,sa uvádzajú ako minimálne ,pri akej sa môže regenerácia spustiť. Čiže ak by si jazdil s 3 -3 1/2 tisíca otáčkami a 90km rýchlosťou ,tiež sa spustí

.Pri nútenej regenerácii ,ktorú si riadi diagnostika sama ,sa motor točí niekde pri 4tisíc otáčkach a poriadne dlhú dobu.Takže sa toho netreba báť. Normálne autu pri jazde naložiť ,kým sa nespustí regenerácia ,to na diagnostike odsledujete a potom už v pohodičke dojazdiť a odsledovať kde sa to preruší respektíve či prebehne správne.
Čo sa týka vstrekov ,však ste to mali na diagnostike ,prečo to nepozrel?