Moderátoři: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

robo27 píše:Kukam ze v texte bolo par odkazov na vlakna kt. som zalozil. Takze cas pokrocil a .... ano xsaru este mam. Mam ju od maja, alebo juna 2008. Urobil som zatial asi 10tkm. Ci to bola dobra kupa este neviem.... Myslim si ze ako nove auto to mohlo byt fakt fajn.
Par paradoxov:
- 1,9d su neznicitelne a bezproblemove motory (docita sa clovek na nete napriklad)
- cerpadlo nevyzaduje ziadnu udrzbu a zivotnostou prezije motor (kniha jak na peugeot 306 - popis motora 1,9D)
Ak sa predje forum tak tieto motory maju pravidelne problemy so startom a po starte. Tak si clovek vyber....
Ale k veci. Nie som automechanik ale nie je mi jasne ako termosytic moze upravovat predvstrek. Nebranim sa tomu ze to tak je ale kedze predvstrek sa upravuje pootocenim cerpadla - aspon tak mi to vysvetloval automechanik a aj autor tohto vlakna spominal ze po zmeneni predvstreku sa mu zhorsil chod motora - po zvukovej stranke.... Takze termosytic by mal zmenenim predvstreku menit aj zvuk motora -avsak v praxy sa to prejavi len zvysenim otacok.
Mal som trosku iny problem - auto mi nastartovalo vcelku dobre ale po par minutach zacalo vynechavat - na volnobehu kaslat a zakazdym ked zakaslal vysiel trosku modry - modro biely dym. Dodnes som nahnevany na toho od koho som to kupil lebo mi to zamlcal a najma na seba ze som to zobral, lebo mi bolo tvrdene ze je to palivovym filtrom - nebolo....
Auto som dal do po kupe a pretrvavajucich problemoch znamemu mechanikovi kt ho mal asi 3 alebo 4 dni a opravil to. Klepem si tu na drevo a dufam ze to tak je a zostane. Tuto zimu som nastartoval aj pri -19, zatial ma nikde nenechalo, dufam ze v tejto zime ani nenecha...
Ja osobne som tam ako bolo pisane v inom vlakne termosytic vobec nemal - nebol to ziden problem len za studena boli prinizke otacky a motor dost vybroval....
Moje momentalne problemy: nezamyka mi central, zamkne a odomke, treba vymenit tlmice a ze vraj predne brzdy nie su nic moc - to mi tvrdil mechanik pred tymi 10tkm....

Bronnsky1.9td píše:Shrnuto, ať už dokecám... jestli jsi nespokojený s Xsarou, tak si kup něco co tyhle neduhy nemá, ale připrav se na to, že abys byl plně spokojen, bude Tě to stát daleko větší balík, nebo se pokus naučit tolerovat Xsaře ty její drobné bolístky (stejně jako musíme manželkám tolerovat, že trochu přibrala, nebo že její prsa už nejsou tak pěkné, jako když jsme si je brali) a uvidíš, že Ti bude sloužit slušně dlouho a za rozumné peníze.
P.S. Omluovám se za rozvinutí tématu mimo topic.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků