od Kleki » úte 2. čer 2009, 18:29
Mám 1.9TD a do práce to mám 7km. Tesne pred tým ako prichádzam do práce mi otvorí termostat a motor je zohriaty na pracovnú teplotu cca 82 stupňov mám to odsledované. Myslím si , že tvoje HDi-čko je niečo podobné a tých 7 km je úplne v pohode. Inak ak chceš otestovať termostat , najlepšie je ako píše Hrnča vymontovať ho von , dať do vody zohrievať a na nejakom teplomeri sledovať kedy sa úplne otvorí. Alebo ešte vyskúšaj na studenom motore keď ho naštartuješ sleduj teplotu na budíku a rukou skúšaj či sa ti nezohrieva hadica od termostatu a až keď teplota na budíku dosiahne okolo 80 stupňov potom by mal termostat začať púšťať vodu aj do chladiča. Dovtedy by mala byť hadica studená, ale keď sa bude teplota pohybovať okolo 60-70 už môže by trochu letná ale nie horúca.
Ale aj tak si myslím, že podľa toho čo popisuješ ako rýchlo sa ti ohreje motor , tak máš termostat v poriadku , pretože pri vadnom termostate by to trvalo omnoho dlhšie , alebo by sa ti neohrial vôbec , len v tropických horúčavách.
Bývalá Xsara break 1.9TD 1999 , Xsara Break Exclusive 2,0HDI 80kW, 2002
Aktuálne Citroen C5 Break Exclusive 2,0HDI 100kW s automatom r.v.2006 + Xsara 1998 1,4i(manželkina)