dálkové ovládání...

Moderátoři: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

Příspěvekod pehy » pát 7. bře 2008, 10:01

jakub_k píše:
pehy píše:Servis, tak jsem včera dal auto mému mechanikovi, a» s tím něco provede. Namontuje tam prý kvalitní a osvědčený centrál na dálku bez alarmu. Tak snad bude konečně klid a já se nebudu jiľ muset ohýbat. Jo a pro vąechny: pozor na vítr, kór kdo má coupé, o víkendu jak fičelo jsem otevřel dveře kdyľ jsem vystupoval, fouklo a dveře se mi nechutně zahryzly do blatníku. Těď v tom při otevírání a zavírání nechutně praská. Jó vítr je prevít!! Tak kdyľ na dílnu tak se vąím vąudy...

skoda ze sis tam nenechal namontovat neco i s alarmem .. to uz by bylo max. par stovek navic ..

Jasně, vím, ľe by to nebyla taková finanční darda, ale upřímně, bydlím na celkem frekventované ulici a jeątě k tomu u nádraľí a pořád to tady někomu ze stojích aut houká kdyľ přijede vlak nebo projede auto s majákem. Mám to i pod kamerou MP, ale hlavně to je dobře pojiątěąný. Takľe spánek mám klidný.
pehy
Přispěvatel
Přispěvatel

Re: dálkové ovládání...

Příspěvekod mrshka » pát 7. bře 2008, 10:47

pehy píše:Servis, tak jsem včera dal auto mému mechanikovi, a» s tím něco provede. Namontuje tam prý kvalitní a osvědčený centrál na dálku bez alarmu. Tak snad bude konečně klid a já se nebudu jiľ muset ohýbat. Jo a pro vąechny: pozor na vítr, kór kdo má coupé, o víkendu jak fičelo jsem otevřel dveře kdyľ jsem vystupoval, fouklo a dveře se mi nechutně zahryzly do blatníku. Těď v tom při otevírání a zavírání nechutně praská. Jó vítr je prevít!! Tak kdyľ na dílnu tak se vąím vąudy...

aby ti to nepředraľil!! normální centrál se totiľ pohybuje cca kolem 1000, tak si dej pozor, kolik si naúčtuje za montáľ!! mám s tím zkuąenosti - koupí u nás montáľní firma alarm za 800 a celkem i s montáľí to máą u nich za 4,5litru!! nenech se nachytat :salut-:
jjj, jede to :jup:
mrshka
Xsamarád
Xsamarád

Příspěvekod mrshka » pát 7. bře 2008, 10:49

Marek píše:Modelový rok 98 jeątě BSI neměl, muselo by jít o postavení jiného auta na staré papíry. Zkus zajít do firmy, která dělá autoklíče, klíč dají do kopírovacího přístroje a hned řeknou, jestli se nechá zkopírovat.
Údajně se přítomnost BSI pozná na chodu spínače světel, pokud není BSI, jsou ve spínači poměrně mohutné kontakty, přes které teče proud ľárovek. U BSI jde údajně krouľek lehčeji, protoľe spíná pouze signální kontakty pro BSI. Tak mi napadá, ľe pokud jdou ke spínači světel tlusté vodiče, BSI není a pokud tenké, BSI je :P .

opět děkuji za vysvětlení. pro mě bude nejjednoduąąí do zámečnictví neľ lovit, jaké to má kontakty :mrgreen:
ale díky moc chlapi, pomohli jste!! :Flo:
jjj, jede to :jup:
mrshka
Xsamarád
Xsamarád

Příspěvekod pehy » pát 7. bře 2008, 10:58

mrshka píše:

aby ti to nepředraľil!! normální centrál se totiľ pohybuje cca kolem 1000, tak si dej pozor, kolik si naúčtuje za montáľ!! mám s tím zkuąenosti - koupí u nás montáľní firma alarm za 800 a celkem i s montáľí to máą u nich za 4,5litru!! nenech se nachytat :salut-:

Neboj, je to solidní chlapík ten mechanik, říkal ľe do dvojky komplet ,s narovnáním dveří a blatníku. Vąak mi teď volal, ľe dveře musí do lakovny, tak to krapet cifra naskočí. No uvidíme..
pehy
Přispěvatel
Přispěvatel

Předchozí

Zpět na Exterier & Interiér