pomoc smrad v kufru nebo pod nim

Moderátoři: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

Re: pomoc smrad v kufru nebo pod nim

Příspěvekod Rope » čtv 26. úno 2009, 21:46

naprava, nechť posadí dozadu dva borce a pak sahá, odlechčené to sedí jinak a v prvním příspěvku se píše o zatížení.
Xsara picasso 1,6/80Kw, 3/2007, exclusive, panoramatická střecha, couvací senzory, barva červená lucifer, ledková denní světla a více info TU už bohužel Ex
XSARA II
Baffy 0
Viteon 0
Kleki 0
Rope
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: X picasso, 1,6 benzín

Příspěvekod Kvido » čtv 26. úno 2009, 21:48

Zajímá mě to,bo jsem přišel na to,že mám kufr plný vody a buhví jak dlouho a pod autem vozím asi rodinku zdechlých krys :x
Hyundai i30 combi 1.4 T-GDI 2019
Kvido
Čestný člen
Čestný člen

Vůz: Hyundai i30 combi, 1.4 T-GDi,2019

Příspěvekod jerim » čtv 26. úno 2009, 21:50

no u me je to tim ze nedostanu prst za kolo ale kola do A moc nemam ale cekame asi repas ale proc to smrdi kolegovy to nevim hlavne aby se mu nekde prerusenej kabel neopiral o karoserii a nezahrival se
jerim
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Vůz: xsara break 1.8i16V 98

Příspěvekod glaver » čtv 26. úno 2009, 21:57

jak pisu, na repasu jsem byl v lete .... jeste se podivam, jestli jsem pri tom castem vymenovani pojistek nevymenil za nejakou silnejsi.. to by vysvetlovalo, proc uz dlouho nepraskla
Xsara Break 2.0 HDi 90HP 1999 Obrázek
glaver
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Příspěvekod glaver » pát 27. úno 2009, 7:26

tak nejsem blbej... vim ze to tu nekde je, ale nemohl byste nekdo pastnout jak ma vypadat pojistkova skrin u X1, nejlepe i s popisem ??? dik moc
Xsara Break 2.0 HDi 90HP 1999 Obrázek
glaver
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Příspěvekod viteon » pát 27. úno 2009, 7:35

viteon
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: (A-C4 1,6ka) + (V-C-HR 1,2ka)

Příspěvekod jerim » stř 11. bře 2009, 11:56

tak jsem se rozhodl ze udelam repas nejaky clovek v kralovicich me udela vymenu za uz repasovany za 6tisic
jerim
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Příspěvekod Kvido » stř 18. bře 2009, 10:25

Tak já hlásím,že jsem si to asi vyřešil,měl jsem vodu v kufru a ten molitam byl dost nacucaný vodou,který smrděl jak půl roku stará dešťovka a nebo siláž po ránu (chasníci a statkáři ví).
A když výfuk ohřál ten plech v kufru,tak to začal odpařovat,ale při jízdě do předu proudění vzduchu jde do zadu a nebylo vepředu nic cítit,ale jen jsem dal zpátečku a začal couvat,ten smrad byl neuvěřitelný (colin ví),ale potom co jsem tapec vytáhl a vše vysušil,jsem již nezaznamenal tento podivný smrad.
No a kudy se voda dostala,je to přes světla,ta těsnící guma už stála h.... ,to jsem tedy poopravil,pak už se mi zdá ta guma kolem pátých dveří dost unavená a vymačkaná,příští měsíc v Citroenu nechám vyměnit a praskla mi hadička odstřikovače,ale z toho moc vody do vozu něšlo to vyměním až se oteplí.
Ale jasněji budu mít asi příští zimu,pokud Xsara ještě se mnou bude a nebo nezačne opět kypat a mrznout.

Ještě je mi ale divné,že to nebylo cítit když jsem otevřel kufr,možná jsem to tolik nečuchal,možná je to stále něčím jiným každopádně po zvednutí tapece v kufru jsem se málem :psouk:-
Hyundai i30 combi 1.4 T-GDI 2019
Kvido
Čestný člen
Čestný člen

Vůz: Hyundai i30 combi, 1.4 T-GDi,2019

Příspěvekod jerim » pát 20. bře 2009, 16:43

tak jsem to zase zkusil zatizit a smrad me jde jakoby z vyfuku ale je to blbost aby me smrdela guma z vyfuku apravou to neni jen jeste jedno kdyz jsem nalozenej tak to poradne nejede a tak uz fakt nevim odkud ten smrad je
jerim
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Příspěvekod celam » úte 24. bře 2009, 20:42

Kvido píše:Tak já hlásím,že jsem si to asi vyřešil,měl jsem vodu v kufru a ten molitam byl dost nacucaný vodou,který smrděl jak půl roku stará dešťovka a nebo siláž po ránu (chasníci a statkáři ví).
A když výfuk ohřál ten plech v kufru,tak to začal odpařovat,ale při jízdě do předu proudění vzduchu jde do zadu a nebylo vepředu nic cítit,ale jen jsem dal zpátečku a začal couvat,ten smrad byl neuvěřitelný (colin ví),ale potom co jsem tapec vytáhl a vše vysušil,jsem již nezaznamenal tento podivný smrad.
No a kudy se voda dostala,je to přes světla,ta těsnící guma už stála h.... ,to jsem tedy poopravil,pak už se mi zdá ta guma kolem pátých dveří dost unavená a vymačkaná,příští měsíc v Citroenu nechám vyměnit a praskla mi hadička odstřikovače,ale z toho moc vody do vozu něšlo to vyměním až se oteplí.
Ale jasněji budu mít asi příští zimu,pokud Xsara ještě se mnou bude a nebo nezačne opět kypat a mrznout.

Ještě je mi ale divné,že to nebylo cítit když jsem otevřel kufr,možná jsem to tolik nečuchal,možná je to stále něčím jiným každopádně po zvednutí tapece v kufru jsem se málem :psouk:-

Aby jsi neměl úplně stupidní závadu, kterou jsem měl já. Také jsem zjistil, že mám v kufru mokro a nebylo to ani těsněním pátých dveří ani ničím podobným zjistitelným. Abych nenapínal, nedalo mi to a sundal jsem tapecírung na blatníku, pod ním je takový plastový výlisek na odvětrání prostoru. Je to plast s gumovými membránami. Hoši to vymysleli, že z jedné strany se to zasune packami a z druhé se to přišroubuje. Za ta léta se plast zdeformoval, packy vyskočily a dostávala se tudy dobnitř voda. Oprava jednoduchá - i na druhé straně jsem to chytil šroubem s karosářskou (velkou) podložkou a bylo po zatékání a dalších starostech. Zkus zkontrolovat i to odvětrání, jestlivněm není zrada.

Radek 8)
celam
celam
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Předchozí

Zpět na Exterier & Interiér