Tak tady Chomutov,dnes jsme dorazily z M.Budejovic tak jsem protahl Xsarku a prohnal nektera auta.Ja bych jel moc rad,zitra vse zjistim v praci a vecer proberu s rodinou a hned napisu.Malemu Jenikovi jsou dnes 2mesice tak snad bude chtit take a snad Chomutov nezklame.
Tak Chomutov se hlasi take,doma byla porada a pojedem take.Berem i maleho Jenika a snad to tam snama vydrzi,jsou mu 2mesice tak snad to zvladnem.Tak si vemte tu pumpicku!!!!Dohromady jsme 4. Mam jenom dotaz kdyby malej mel nejake problemy tak budem jenom 2.Nebyly by stim starosti?Myslim na rezervaci.Dekuju Jenik
Jenik: Ničeho se neboj, vąechno dobře dopadne, dovedu si představit to nadąení některých budoucích babiček. Svoje budete potřebovat jenom mlíko, ostatní péče bude jistě zajiątěna
Jojo jsem taky pro Rakovec...Navic moje spoluzacka tam mysli jeste dela,tak treba domluvim nejakou show:) V Racicich mame taky zamecek, je moc peknej, ale je z nej udelano uciliste. Rikame tomu u nas University of Racice A pro zaujaty, tak kousek od tama jsou moc krasny serpentiny, kde se jezdilo Bottcher Rallye a driv Magnum Rallye. A vsude lesy a kousek od tama ma babicka chatu a treba napece buchty Musim se pak zeptat
Jee buchty to muzu.Tak jsme jukly na ubytovani a vypada to dobre.Utulnejsi.Ta moje chtele videt vic fotek ale nemaj,to neva je to ve vasich rukou.O nas nejde koukam na maleho Xsarika.Tak se tesime a pokud je mensi cena tak super.Dekujem