Cvrčku, já jsem náhodou moc ráda, že ses mi na to kouk. Že mam špatně přidělanej spojler, to jsem si všimla i sama (zatím na tom jednom zácvaku stále ještě drží). Ale že mi chybí za maskou ta zástěrka, nebo jak se tomu nadává, na to bych přišla až kdo ví kdy, rozhodně příliš pozdě na stížnosti.
Čidla se mi zdá, že fungujou dobře, takže asi nebudu řešit, že jsou obráceně.
S tou výztuhou si to budem ještě muset vyříkat s tím správným technikem po Novém roce, podobně jako ztracenou podložku a pár dalších věcí. Pořád ještě doufám, že se dohodneme po dobrém, že nedostatky uznají a napraví. Samozřejmě o tom pak hodím nějakou "reportáž" do zkušeností s autoservisy.
Byla to z mé strany trochu hurá akce, ale už sama cesta byla krásná - takhle parádně ojíněné stromy v Praze fakt nemáme, a ještě když do toho zasvítí sluníčko, to je zážitek. A kdo ví, kdy budu mít příležitost vás zase vidět, takže nějakým nárazníkem si to rozhodně zkazit nenechám a jsem fakt ráda, že jsem jela
Cestou zpátky jsem byla líná vytahnout navi, následkem čehož jsem dvakrát přejela odbočku (poprvé jste si asi i všimli, když jsem míjela kolonu na mostě přes dálnici), podruhé v Turnově - jsem najednou zjistila, že jedu na Hradec

Ale i tak jsem byla zpět v laborce za necelé 4 hodiny, což bylo rychleji, než jsem čekala.