Ahoj, uzávěrka byla cca před týdnem, změn už jsem posílal dost (což je celkem normální )- pokusím se to domluvit až zítra odpoledne na místě. o původních dvou jsem mu psal včera (taky po uzávěrce).
K důstojnému stáří patří bohaté vzpomínky, pár vrásek a možná že i jizev - dobrodruzi zkrátka nikdy nevedou nudné životy. Dobrodružství, který není nebezpečný, není dobrodružství. Život je jedna dlouhá posloupnost více či méně rizikovejch momentů.
Jestli jsem někomu něco na sraz slíbil (nepočítám podložky a plato pro Škopka) , tak je poslední šance mi to připomenout.
Xsara picasso 1,6/80Kw, 3/2007, exclusive, panoramatická střecha, couvací senzory, barva červená lucifer, ledková denní světla a více info TU už bohužel Ex XSARA II Baffy 0 Viteon 0 Kleki 0
Už len pár hodín do stretutia . Ja len dúfam že sa nebude opakovať historia - čo sa počasia týka, dúfam už nebude po nás potopa Moc sa na vás teším....
Za hoďku taky utíkám ze zaměstnání, do 15.00 tam zřejmě taky budu, tak klidně nech vykládání věcí z auta až na mne, aby si se nestrhal sám, dědečku Hlavně taky pro můj pocit z dobře vykonané práce, samozřejmě.
F*ck fuel Economy, my Ford just used all the gas your Hybrid saved ....
Tak já sedám na zrecyklovaný PET lahve s variátorem , naložil jsem i "srazovou" židličku , a vyrážím směr Sloup vstříc novým zážitkům se starými xsamarády .
K důstojnému stáří patří bohaté vzpomínky, pár vrásek a možná že i jizev - dobrodruzi zkrátka nikdy nevedou nudné životy. Dobrodružství, který není nebezpečný, není dobrodružství. Život je jedna dlouhá posloupnost více či méně rizikovejch momentů.
Minulosť: Citroensára1.6 16V r.v.2001 Minulosť: Karol I 407 2.0 HDI 100kW r.v.2008 Minulosť: Karol II 508 Hybrid 4x4 2.0 HDI 120kW r.v.2015 Prítomnosť: Karol III 3008 2.0 bohužiaľ už BlueHDI 133kW r.v. 2018
Ja uz jsem doma. Velice dekuji organizatorum za usporadani krasneho sletu... I kdyz xsarek bylo pomalu,urcite byla hojna ucast, spousta zabavy diky kvalitnimu kolektivu. Tesim se na dalsi setkani blizkeho druhu. A to jiz za 4tydny.