Nevíte, čím by to mohlo být způsobeno? Celé auto se přitom také jakoby rozstřese.
Jsem úplný neznalec, tak abych věděl, na co se mám připravit
Dík.
Moderátoři: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

Tuąím ľe to môľe byt spojka aj spojkové loľiskolassse1 píše:Zdravím, v poslední době mám u své Xsary problém, hlavně kdyľ se rozjíľdím z klidu nebo prudce přidám plyn, tak zřejmě motor, jako by vrčí (klepe), kdyľ uľ jsem rozjetej, tak uľ je to v pohodě. Neděje se to, kdyľ plyn přidávám hodně zvolna...ale ten rozjezd podle toho vypadá.
Nevíte, čím by to mohlo být způsobeno? Celé auto se přitom také jakoby rozstřese.
Dík.

AUTOMAT???? Co třeba olej v převodovce,byla výměna ,je tam správný olej,uvolněné ąrouby mezi motorem a převodovkou,uloľení silentbloky.A nebo při nejhorąím opotřebený automat. převodovka.Jozef2413 píše:Tuąím ľe to môľe byt spojka aj spojkové loľiskolassse1 píše:Zdravím, v poslední době mám u své Xsary problém, hlavně kdyľ se rozjíľdím z klidu nebo prudce přidám plyn, tak zřejmě motor, jako by vrčí (klepe), kdyľ uľ jsem rozjetej, tak uľ je to v pohodě. Neděje se to, kdyľ plyn přidávám hodně zvolna...ale ten rozjezd podle toho vypadá.
Dík.

lassse1 píše:Zdravím, v poslední době mám u své Xsary problém, hlavně kdyľ se rozjíľdím z klidu nebo prudce přidám plyn, tak zřejmě motor, jako by vrčí (klepe), kdyľ uľ jsem rozjetej, tak uľ je to v pohodě. Neděje se to, kdyľ plyn přidávám hodně zvolna...ale ten rozjezd podle toho vypadá.
Dík.

Hrnča píše:Ten kloub poznáą lehce. Dej plný rejd a rozjeď se. Udělej to na obě strany. Pokud to bude dělat je to kloub. Takové kovové chroupání. Nebo zkus zkontrolovat manľety. Kdyľ budou prasklý je to velmi pravděpodobné...

lassse1 mimo niné píše:..nechal jsem vymenit vejfuk..skoro cely...a uz to nevrci

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků