Ďakujeme za príjemné posedenie na konci roka a príjemnú atmosféru všetkým zúčastneným aj novým xsamarádom. Prajeme príjemné prežitie silvestra a prajeme všetko dobré do Nového roku 2012.
Ja môžem iba súhlasiť a dúfať že sa to bude opakovať.Som rád že sa objavili aj nové tváre viď krokodíl,empík aj s 1/2 alebo opačne .Takže bolo fajne
Minulosť: Citroensára1.6 16V r.v.2001 Minulosť: Karol I 407 2.0 HDI 100kW r.v.2008 Minulosť: Karol II 508 Hybrid 4x4 2.0 HDI 120kW r.v.2015 Prítomnosť: Karol III 3008 2.0 bohužiaľ už BlueHDI 133kW r.v. 2018
Aj sa pridávam ku vydarenému a neformálnemu stretnutiu na Strážach,dobre mi to padlo vidieť Xsaričkárov.......A dakujem Ropemu za postráženie yorkšíra (he,he) smajlíky mi nejdú.
Ja jsem hodná duše, přišla návštěva, zůstala tu devitiletá Eliška, jeli jsme ke Zbyňovi a přivezli jsme se jeho Kristínku, takže mám navíc dvě děti a jeden jokšír mě nemůže rozházet. Zítra to povracím popř. ještě zajedeme na hory.
Xsara picasso 1,6/80Kw, 3/2007, exclusive, panoramatická střecha, couvací senzory, barva červená lucifer, ledková denní světla a více info TU už bohužel Ex XSARA II Baffy 0 Viteon 0 Kleki 0
Trošku neskôr, ale predsa - Tiež sa chcem poďakovať všetkým zúčastneným za príjemnú atmosféru,, výborne som sa zabavil a porozpraval sa My sme ešte v ten večer neplánovane odcestovali na chatu v Kysuciach, kde sme aj silvestrovali,, preto píšem až teraz