Ahojte, u mna to je vidiet dole cca 6,3l (vacsina dialkovo , <=90kmh). V meste to je za asi 8l max. (nejazdim len mesto, tazko povedat presne) nemam p.komputer, musim data tukat do mobila
Triky: VIF benzin aditiv- funguje ako vpower cistic; BOSCH FR7DPX; pneu na max doporucenom tlaku vyrobcom (zaujimave ako dlho sa da ist zotrvacnostou na neutrali)
Par slov k svieckam cital som mnoho diskusii, zmiesane nazory velmi nepomohli (co si na vlastnej kozi nevyskusas

)
Doteraz boli vzdy pouzivane CHAMPION/NGK/... jednokostrove obycajne -lacne.
Nakoniec som objavil BOSCH FR7DPX (platina za nizku cenu ~3,5€ -maju od vyroby 1,1mm). Uvazoval som aj nad BRISK DR15ZC ale boli drahsie (~8€)
Po vymene som si vsimol ze uz nemusim "zmykat pedal" a ze auto nie je lenive ako predtym.

Motor konecne taha od volnobehu, bez protestovania samozrejme. Citim ze tomuto motoru najviac sedi <2200 rpm
Na starych NGK nebolo nic zle vidiet, vsetko v norme - ciste bez karbonu a jemne hnede. Podla priruciek OK, stale este pouzitelne ~15000km. Spotreba predtym 7l cca. Este som ich nevyhodil, mozem ich odfotit.
Nie som brzda premavky , no trochu eko neuskodi. Kazdy deci co usetrim, mi urobi radost