2. Moravskoslezsky minisraz

Moderátoři: Rope, baffy, viteon, Kleki

Tak kdy?

Anketa končí za úte 28. srp 2007, 16:02

8.9.
1
9%
15.9.
1
9%
22.9.
2
18%
Je mi to fuk.
7
64%

Celkem hlasů : 11

Příspěvekod Sbohem vąem » úte 4. zář 2007, 16:31

Tak,jestli mi to do pátku klapne,tak přijedu taky,sice mi v motoru zase začlo za studena piątět. ©efová mě má ráda,tak na 99% přijedu.
Sbohem vąem

Příspěvekod viteon » úte 4. zář 2007, 16:37

kdyľ to tak vidím, tak je mi řepáka aľ líto. Měl jsem jakýsi nápad na příątí minisraz, ale mám nový návrh, co udělat příątí MS minisraz v Praze :?:
viteon
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: (A-C4 1,6ka) + (V-C-HR 1,2ka)

Příspěvekod MP » úte 4. zář 2007, 17:41

Kvido píše:Tak,jestli mi to do pátku klapne,tak přijedu taky,sice mi v motoru zase začlo za studena piątět. ©efová mě má ráda,tak na 99% přijedu.

_ok_ hezkýýýý Kvíído

Mám rád tvou ąéfovou :D
...no aspoň to piątění za studena vąichni poslechnem , dáme hlavy dohromady a třeba nás napadne odkud se to line ... já mám pro vás taky připravený záhady z mé Xsary .
K důstojnému stáří patří bohaté vzpomínky, pár vrásek a možná že i jizev - dobrodruzi zkrátka nikdy nevedou nudné životy.
Dobrodružství, který není nebezpečný, není dobrodružství.
Život je jedna dlouhá posloupnost více či méně rizikovejch momentů.
MP
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: Peugeot 807 2.0 HDi - 2011+ Peugeot 807 2.0 HDi - 2012

Příspěvekod Rope » úte 4. zář 2007, 17:45

Kvido píše:Tak,jestli mi to do pátku klapne,tak přijedu taky,sice mi v motoru zase začlo za studena piątět. ©efová mě má ráda,tak na 99% přijedu.

Super, takľe s tebou počítáme, přijedeą sam? Přespíą? Dej vědět.
Pokud přijedeą sám tak je nás celkem 16 a 8 aut.
Tak co jídlo guláą a řízek? Do čtvrtku potřebuji předběľně vědět abych to mohl objednat.
Xsara picasso 1,6/80Kw, 3/2007, exclusive, panoramatická střecha, couvací senzory, barva červená lucifer, ledková denní světla a více info TU už bohužel Ex
XSARA II
Baffy 0
Viteon 0
Kleki 0
Rope
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: X picasso, 1,6 benzín

Příspěvekod urpin » úte 4. zář 2007, 17:48

3 x řízek :wink:
urpin
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: Toyota C-HR

Příspěvekod Sbohem vąem » úte 4. zář 2007, 17:59

Přijedu sám,zbytek rodiny bude v Tovačově a pokud jde o ľádýlko,tak je mi to jedno,ale spíą ten Ostravský Guláąek.
Budeli místo tak i přespím,dědu se mi nechce otravovat,pokud je teda nocleh na Ostravici nebo mi něco uniklo ?
Musím to celé projít,teď nevím kde mi hlava stojí,opravuju uľ 4 počítač a tentokrát jsem pěkně v prd..., něco mi piątí v motoru za studena,po zahřátí je klid vypadá to zase od rozvodů a musím jeątě opravit auto mé ľeně atd.atd.,ale na minisrazík se těąím.
Sbohem vąem

Příspěvekod Rope » úte 4. zář 2007, 18:02

Je to na ostravici v sokole na hřiąti, jsou objednané 2 chaty a stojí to neuvěřitelných 150 na hlavu. odkaz je http://www.tjostravice.cz/ubytovani.php#
máme chatu 3 a 4 protoľe je to poblíľ ohniątě, Zítra jedeme z Urpínem na výzvědy a doladíme detajly.
Xsara picasso 1,6/80Kw, 3/2007, exclusive, panoramatická střecha, couvací senzory, barva červená lucifer, ledková denní světla a více info TU už bohužel Ex
XSARA II
Baffy 0
Viteon 0
Kleki 0
Rope
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Příspěvekod Sbohem vąem » úte 4. zář 2007, 18:05

jj,tam já to znám,děda bydlí,tak 300 metrů odtam taď je tam myslivna a hospoda na hřiąti,ale dokdy mají otevřeno nevím. Tak to je fakt pálka,ikdyľ 150 kč,nevím jak to vypadá uvnitř ,ale za 150 lze očekávat něco jak 2 srazu. Musíme se spráskat a pak nám to bude jedno.
Sbohem vąem

Příspěvekod Rope » úte 4. zář 2007, 18:10

Právě ře ne, byla tam Urpinová sestra a říkala ľe za ty prachy dobréééé
XSARA II
Baffy 0
Viteon 0
Kleki 0
Rope
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Příspěvekod Mikaelos » úte 4. zář 2007, 18:39

áááá do chuja. To bude doost super ten sraz... :cry: Kurňa doufám ľe aspoň ten turnaj vyhrajem, kdyľ uľ nemůľu dojet na sraz, bo kdyby sme tam projeli, tak se navľdy budu stavět na hlavu a chodit po rukách, ľe jsem kvůli temu turnaju nejel na sraz... :cry:
Xsara coupé 1.9 TDi
Mikaelos
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Příspěvekod Rope » úte 4. zář 2007, 20:32

Mikaelos píše:áááá do chuja. To bude doost super ten sraz... :cry: Kurňa doufám ľe aspoň ten turnaj vyhrajem, kdyľ uľ nemůľu dojet na sraz, bo kdyby sme tam projeli, tak se navľdy budu stavět na hlavu a chodit po rukách, ľe jsem kvůli temu turnaju nejel na sraz... :cry:

Vy..r se na turnaj, pojeď s náma a na xsaře pak ráno najdeą zase srdíčko s věnováním, rtěnky uľ jsou nachystány.
XSARA II
Baffy 0
Viteon 0
Kleki 0
Rope
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Příspěvekod Sbohem vąem » stř 5. zář 2007, 10:10

Tak snad přijedu,nebo» porucha Xsary uľ je docela váľná a hlavně hlučná,tak ji vezu zítra do Citroënu Kunín a zůstává tam do pátku,snad to opraví. V pátek dám včas vedět jak to se mnou vypadá,spíą s autem.
Sbohem vąem

Příspěvekod Mikaelos » stř 5. zář 2007, 15:22

Rope píše:
Mikaelos píše:áááá do chuja. To bude doost super ten sraz... :cry: Kurňa doufám ľe aspoň ten turnaj vyhrajem, kdyľ uľ nemůľu dojet na sraz, bo kdyby sme tam projeli, tak se navľdy budu stavět na hlavu a chodit po rukách, ľe jsem kvůli temu turnaju nejel na sraz... :cry:

Vy..r se na turnaj, pojeď s náma a na xsaře pak ráno najdeą zase srdíčko s věnováním, rtěnky uľ jsou nachystány.

:D uvaľoval jsem o tom,ľe bych nejel na turnaj,ale neměl by kdo chytat :( Tak ale víą co, na daląím Xsara srazu mě klidně ty srdíčka tou rtěnkou nakreslíte dvě :lol: :lol:
Xsara coupé 1.9 TDi
Mikaelos
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Příspěvekod Rope » stř 5. zář 2007, 20:45

Kvido a MP, vadily by Vám řízečky? taknějak by prý bylo lepąí kdyby jsme si dali jedno jídlo, díky tomu ľe otevřou jen pro nás. Asi nevadily.
Tak jsme si s bratrem sokolem Urpínem projeli trasu a hlavně jsme se zajeli podívat a domluvit do restaurace, jelikoľ jsem se s panem správcem domluvil na odpoledne, ale práce mi nedovolila jet dříve, tak jsme za hustého deątě dorazili na Ostravici. Areál vypadá v poho, v restauraci jsme zjistili ľe mají do půlnoci. Posezení je zabukované, je tam i venkovní posezení. Takľe uvidíme. Cestou zpátky jsme se stavili na benzínce kde dáme scuka. Počasí se doufám zlepąí.
XSARA II
Baffy 0
Viteon 0
Kleki 0
Rope
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Příspěvekod viteon » stř 5. zář 2007, 20:51

Mikaelos: my ti provedeme něco daleko horąího, chystej si nějaké lepąí výmluvy neľ minule :roll:
viteon
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: (A-C4 1,6ka) + (V-C-HR 1,2ka)

PředchozíDalší

Zpět na Proběhlé srazy