ColinMcRay píše:a ty máą bez těch diod... ľe?
jsou 4 diody/ľárovky na kaľdým krouľku... ale já poąilhávám po těch s černým pozdavím, nějak se mi začly líbit
Moderátoři: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček
ColinMcRay píše:a ty máą bez těch diod... ľe?
... holku moji modrou už dráždí někdo jiný...

jaydee_peta píše:zaprvé v těch mejch jsou H1, a zadruhé ty lampy uľ byly tak udělaný, ľe se to proste zapojilo a konec... adaptér, rozbočka, vąechno tam bylo

ColinMcRay píše:jaydee_peta píše:zaprvé v těch mejch jsou H1, a zadruhé ty lampy uľ byly tak udělaný, ľe se to proste zapojilo a konec... adaptér, rozbočka, vąechno tam bylo
a původně jsi měl H4?

ColinMcRay píše:zatím se na xsaru dělají jen tyhle dva... s těma diodama a bez nich (ty co máą ty) ale jen tak mezi náma... ty Tvoje se mi líbí víc! takľe kdybys chtěl fakt přejít na ty černé tak víą kam s nima...
jaydee_peta píše:ColinMcRay píše:zatím se na xsaru dělají jen tyhle dva... s těma diodama a bez nich (ty co máą ty) ale jen tak mezi náma... ty Tvoje se mi líbí víc! takľe kdybys chtěl fakt přejít na ty černé tak víą kam s nima...
jo?:-D no já to furt ątuduju a přemejąlím, jestli jo nebo neee... sem předběľně dal uľ i inzerát, aby mě to kdyľtak nakoplo definitivně
ale furt nechápu, co myslíą tim bez diod... jsou tam, dohromady 16-18, podle libosti:-D akorát ty krouľky nejsou tolik výrazný

jaydee_peta píše:no právě ľe takhle nejsou vidět, ale jsou tam:-D plus jeątě ve vintřních krouľcích je jedna jakoby normální parkovačka

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků