teď jen doufám, ľe jsem to nezakřikla
Moderátoři: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

Nick píše:Stalo se mi to kdyľ jsem měl slabou baterku několikrát, poprvé jsem na to jezdil aľ to při vysoké rychlosti přeskočilo samo - od té doby mi to ukazuje o cca 10km/h méně - nedoporučuji.
Na podruhé jsem uľ věděl co s tím - odpojit a připojit baterku při zapnutym klíčku - drastické ala zabírá - prostě zapneą klíček a odpojíą baterku chvliku počkáą a krátce baterku připojíą a jdeą se podívat jestli to pomohlo ( není ąpatné kdyľ jeden připojuje baterku a druhý hlídá rafičky), kdyľ ne tak znovu baterku krátce připojíą (a tak dokola) - nutno mít zapnuté zapalování.
Tento postup jsem na různých 3autech aplikoval jiľ několikrát a vľdy pomohl. Je to standardní problém Xsar.

Nick píše:Stalo se mi to kdyľ jsem měl slabou baterku několikrát, poprvé jsem na to jezdil aľ to při vysoké rychlosti přeskočilo samo - od té doby mi to ukazuje o cca 10km/h méně - nedoporučuji.
Na podruhé jsem uľ věděl co s tím - odpojit a připojit baterku při zapnutym klíčku - drastické ala zabírá - prostě zapneą klíček a odpojíą baterku chvliku počkáą a krátce baterku připojíą a jdeą se podívat jestli to pomohlo ( není ąpatné kdyľ jeden připojuje baterku a druhý hlídá rafičky), kdyľ ne tak znovu baterku krátce připojíą (a tak dokola) - nutno mít zapnuté zapalování.
Tento postup jsem na různých 3autech aplikoval jiľ několikrát a vľdy pomohl. Je to standardní problém Xsar.

Killroy píše:Zdravím vąechny,
jsem na to jeątě hůř ? po přetočení ručičky tachometru za zaráľku jsem pouľil metodu přehození tenkým háčkem skrze otvor tlačítka nulování.
Povedlo se, ale je tu daląí problém: tachometr ukazuje ne míň, ale hodně málo ? ručka se začíná zvedat od nuly aľ při cca 50km/h a a při 120ti to ukazuje sotva ąedesát? Před tím to bylo v pohodě. Víte někdo co s tím?
Killroy

Hrnča píše:Co zkusit přetočit tu ručičku o kolo z5?

Jindra píše:http://xsara.cz//index.php?option=com_content&task=view&id=67&Itemid=1

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků