Doufám,?e u reklamace pochodí?,jinak to bude hodně velká ?koda (finanční),já bych to auto vzteky asi hodil ze skály.
Předchozí majitel asi na údr?bu a servis dost ka?lal.
Dr?ím ti palce.
Moderátoři: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

ElTorpedo píše:Já taky jednu, moje první auto bylo Opel Vectra 1.7 TD s motorem od ISUZU, 7 let starý auto původem z Francie. Zhruba 2 měsíce auto chodilo tak, jak mělo a prásk. Při cestě z Plzně do Jihlavy na výjezdu z Prahy ?la teplota ukrutně nahoru, a motor shebnul, zastavil jsem a zkusil nastartovat , startér jen cvaknul a nic. Zjistil jsem,?e jsem s vodou nasuchu nepomohla ani svěcená voda, prostě hotovo,odtah do Plzně a začala se ře?it příčina. Seběhlo se toti? asi pět věcí najednou, baterka kaput, zavzdu?něný čerpadlo, prasklý těsnění pod hlavou,prasklá hlava, přidřený písty a nakonec se zjistilo,?e prasknul i blok. Oprava celkem 30-35 tis. Mazec, málem mne trefilo. Předchozí majitel samo ruce pryč, ten ko... se mi rad?i od tý doby vyhýbá obloukem, jinak ho potkat,tak ho asi přizabiju. A to jsem povaha mírná.Nejsem jouda,abych neskontroloval jestli mám vodu,olej O.K. atd. Ale ?el motor prostě do kytek takovym kalupem. Tohle nepřeju nikomu, v?em radím v?e stoprocentně prověřit, jinak si ka?dý koleduje o malér a v dne?ním právním systému a vychcaností dovozců aut to není takový problém. Poučil jsem se a skončil u Xsary, uvidí se časem,jak bude slou?it. Od tý doby mám alergii na Opel a diesly, to musí ka?dý pochopit, Dneska jsou to holt v?echno kýbli do kterých člověk nevidí a neví co se kde po... Z čeho by jinak prodejci a automobilky ?ily, z prodeje nových vozů určitě ne. Dneska je v?echny ?ivý servisní prohlídky a servis, případně prodej ND.Omlouvám se za takový román.

happycrown píše:To aby jsi mi tu dávku ?těstí poslal lopatou...!!!
Jsem od přírody člověk mírumilovný...ale přeci jinak tohle mě krapet rozhodilo. Snad se mi podaří sehnat autíčko dle přání, kdy? mi ov?em bazar uzná reklamaci....

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků