Riggo,souhlasím s tebou. Děsná diskriminace těch,co jim voní nafta...

Moderátoři: Rope, baffy, viteon, Kleki

bafík píše:řepáku, velkej, tak to asi nee, nemam s tím ubec ľádnou zkuąenost, jen sem občas plánovala program na určitý dny. A ubec, dohadovat se o takovýhle velký věci s chlapama?To ne, to by se chlapi setili ąpatně a to bych vám přece nemohla udělat.
![]()
![]()
![]()
To si ho naplánujte a já se za váma přijedu moľná podívat

Verdom píše:A co Semily.
Tam se konají také Citroen párty, ale nenaąel jsem nikde kdy.
A kdo je pořádá.
Bývá ale větąinou v září.
http://www.kozakov.cz/kalendar.htm
Spy by moľná jako rodák věděl víc.
![]()
Ale jinak je mi jedno kde.
Trefim vąude.
A o tom kdy se domluvím taky.

Verdom píše:Verdom píše:A co Semily.
Tam se konají také Citroen párty, ale nenaąel jsem nikde kdy.
A kdo je pořádá.
Bývá ale větąinou v září.
http://www.kozakov.cz/kalendar.htm
Spy by moľná jako rodák věděl víc.
![]()
Ale jinak je mi jedno kde.
Trefim vąude.
A o tom kdy se domluvím taky.
Se budu asi opakovat ale:
Je mi jedno kdy a kde.
Trefim vąude.

bafík píše:řepáku, velkej, tak to asi nee, nemam s tím ubec ľádnou zkuąenost, jen sem občas plánovala program na určitý dny. A ubec, dohadovat se o takovýhle velký věci s chlapama?To ne, to by se chlapi setili ąpatně a to bych vám přece nemohla udělat.
![]()
![]()
![]()
To si ho naplánujte a já se za váma přijedu moľná podívat

... holku moji modrou už dráždí někdo jiný...

Jindroslav píše:Ahojda lidi, koukám, ľe jste mě tu zmiňovali jako liberečáka. Rád se připojím k nějaké akci, která bude poblíľ, abych tu moji xsaruąku trochu provětral. Jinak co jsem koukal, kdyľ jste hledali nějakou plochu, výborný je parkoviątě u arény, je tam i autocvičiątě. Kdyľ napadne sníh, dá se tam super klouzat.
... holku moji modrou už dráždí někdo jiný...
jaydee_peta píše:Jindroslav píše:Ahojda lidi, koukám, ľe jste mě tu zmiňovali jako liberečáka. Rád se připojím k nějaké akci, která bude poblíľ, abych tu moji xsaruąku trochu provětral. Jinak co jsem koukal, kdyľ jste hledali nějakou plochu, výborný je parkoviątě u arény, je tam i autocvičiątě. Kdyľ napadne sníh, dá se tam super klouzat.
klouzat se dá vąude moľně... a podle toho to taky tak vypadá, ľe mám zrovna teď auto na výměně zadních brzd a přísluąenství

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků